isousluer adlı üyeden alıntı
Evet, Alexa semboliktir. Fakat şunu da merak etmiyor değilim. Sitesinin Alexa değeri iyi olan biri böyle bir konu açar mıydı acaba?
Ve birde reklam verenlerin hemen hemen yarısından fazlası hala Alexa'ya bakmakta.
Benim bir sitemin Alexa TR 20K, dünya 750K, fazla yüksek değil ancak düşük de değil.
Ayrıca TRGino.com'un sahibi de bu tarz bir konu açmıştı.
akbas adlı üyeden alıntı
Manipüle edilmemiş düşük alexa rankı olan siteler bir kısastır, değerlidir. Salt alexanın anlamı yok demek bu işlerle uğraşanlar için biraz gereksiz olmuş.
Bence düşünceniz yanlış. Alexa Toolbar kullanılan ziyaretçiler, Alexa rankını açık ara önde götürmektedir. Bu yüzden Alexa bir kıstas olamaz. Ayrıca Alexa kolayca manipüle edilebilmektedir.
murattat adlı üyeden alıntı
Gereksiz bir başlık . Sitenin maddi Açıdan satış yapıldığında bakılan değer Alexa ve hit tablosudur.günümüzde ki reklamlar sponsorluklar Alexa Değeri üzerinden alınır. Web sitesi Alexa da değer kazanan site her zaman değerlidir.çünkü sitemizdeki Kullanıcıların giriş süresi sitede bekleme süresi mouse imlecinin ne kadar gezindiğini kontrol edip Sıralama ya sokan site alexadır.alexa da beklediğiniz Değeri görmediniz diye Bilinçsizce topic açmanıza gerek yok. Saygılarla
Alexa ile alıp veremediğim yok, insanlara az da olsa akıl vermek için açtım konuyu. Ayrıca Alexa kullanıcının giriş süresinden çok ziyaretçinin Alexa Toolbar kullanıp kullanmadığına bakar.
Bir sitenin satış kriterinde Alexa olması çok saçma, Alexa değeri yüksek olan sitelere sahip olan kişiler nedense sürekli Alexa'yı savunmakta. Bana göre site yaşı, index sayısı, index alma süresi, hedef kelimeler, kullanıcının ortalama online süresi kıstas alınabilir ancak.