Merhaba arkadaşlar.

Wordpress tabanlı bir sitem var. Natro kurumsal paket kullanıyorum hosting olarak. Paylaşımlı.

Kullandığım tema Sahifa 5.0.2 (Son sürüm), warez değil, satın aldım.

Google'dan site hızını test ettiğimde mobil 30, masaüstü 44 çıkmakta. Sitem aşırı ağır ve delirmek üzreyim artık..

WP-Super Cache eklentisini indirmiştim. Admin paneline girememe sorunu yaşadım. Silmek zorunda kaldım. Ki benim sitem sürekli güncellenen, güncellenecek bir site ve bu cache eklentisi yüzünden yeni yazılarımı düzenli kullanıcılar görebilecekler mi fln onu dahi bilmiodum ama denedim gene de, baştan böyle bir sorun oldu, sildim.

WP-Smush it yükledim, fotoların boyutlarını indirsin diye ki zaten 1 MB den yüksek boyutlu fotom bile olmuyor zaten, 1 hafta fln kullandım, sonra bir gün foto yüklerken ''http hatası'' aldım, silmek zorunda kaldım bu eklentiyi de.

Ne yazık ki bir bütçem de yok. Öğretmenim ve çocuklar için, daha doğrusu herkes için tamamen ücretsiz bir kaynak site oluşturuyorum, her şey özgün sitede, videolar kendime ait vs vs. Böyle bir işe kalkıştım, daha siteyi de kimseye duyurmadım, 3 aydır falan bilfiil uğraşıyorum, her şeyi kendim sıfırdan öğrenerek çabalıyorum ama bu site hızı sorununu çözemedim.

Acaba bir Allah'ın kulu bu sorunumda bana 'gerçekten' yardımcı olabilir mi ?

Burdan site adını yazmak yasak sanırım, bilmiyorum. İsteyene sitenin ismini pm atabilirim.

Teşekkürler.

Edit: Biraz önce hostingimden mesaj geldi konu ile alakalı, mesaj aynen şöyle:

Alan adınız için gerekli kontroller yapıldığında sunucu kaynaklı bir problem bulunmamaktadır. Kullanmış olduğunuz eklenti veya tasarım üzerinden kontrolleri yapmanız gerekmektedir. http://gtmetrix.com/reports/ozancorumlu.com/PaxyCqwx adresi üzerinde hız testi yapılmış olup JavaScript dosyalarınızda hata olduğu için sayfanızın geç açıldığı görülmektedir.

Bu ne demek ?