impjix adlı üyeden alıntı

Zor bir işlem değil önce bir yedek alırsan hiçbişey olmaz :) dediğim çözümü esgeçme yabancı forumlardan bulmuştum. Eskiden yüklediğin deneyip geri sildiğin tema, eklenti ne varsa ayarları orada saklanıyor. Zamanla o tablo çok şişiyor ve silinmiş eklentilerin ayarları temizleyince çok rahatlıyor.

Ek Olarak:

Adamın test sonuçları var sunucu hızı ayrı birşey adamın sonuclarını okudunuzmu gtmetrics den? Link vermiş orada sunucu hızı demiyor soruna javascript yazıyor...


Ben de aynı düşünüyorum. Tamam, natro dediğin hosting den yavaş olabilir, bilmediğim şey hakkında konuşmam. Ama natro kullanıp gayet normal, kullanılabilir hızlarda zilyonlarca site de var yani. Benim site 2 saniyede açılmasın, 5 saniyede açılsın, derdim bu benim. Ama 20 saniyede açılıyorsa başka sorunlar var demektir.

Natro'nun mesajı direkt copt paste yaptım, javascprit hatası var dio mesela onlar ama bu hata nedir, nerdedir, nasıl çözülür, bu konularda zerre bilgim yok. Java desen armut sanarım.

O yüzden lütfen spesifik olarak şunu şunu şunu şunu yap, şunu şunu şunu çözersin vs gibi step step, adım adım önerilerde bulunacak arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Ek Olarak:

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

Bide turhost daki site toplam boyutu 6.4 Gb. :D


Dostum, cevapların için teşekkürler. Nolur Natro nefretin ve Turhost aşkından başka çözüm önerin yoksa bu sohbeti devam ettirmeyelim. Aradığım şey yukarda yazdığım gibi spesifik çözümler.