dragonwx adlı üyeden alıntı

Arkadaşım sen baştan yardım almamak istemişsin, her şey hosting de bitiyor ister inan ister inanma.
Ama illa birşeyler yapmak istiyorum dersen .htaccess dosyasının en altına bu kodu ekleyebilirsin. Bu kod sayesinde site içerikleri sıkıştırılıcak haliyle boyut azaldığı için yüklenme hızıda artıcaktır.
# BEGIN GZIP

AddOutputFilterByType DEFLATE text/text text/html text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/javascript

# END GZIP

Ayrıca CloudFlare ve cache eklentilerini kullanabilirsin, ancak olay hosting de bitiyor.


Cevabın için teşekkürler dostum.

Hosting ile ilgili anlamadığım şu. Natro kullanıp 2 saniyede açılan sitesi olan arkadaşım var. Bu nasıl oluyor peki eğer tek sorun hosting ise ? Natro babamın oğlu değil de natro kullanan zilyon site vardır, hepsi mi işi bilmiyor ya da yanlış tercih yapmış ?

Evet, belki başka bi hosting ile 15 salisede açılacak sitem ama natro kullanıp 5 saniyenin altında da açılması gerekiyor. Bunun örnekleri mevcut. Benim istediğim hız bu seviyeler, ışık hızıyla açılması gibi bir beklentim yok. Şu an inanılmaz yavaş site.

Ek Olarak:

KomikBrokoli adlı üyeden alıntı

ben ediyorum hocam :) yetmezmi elimden geldikce . hocam o kodlarda sikinti yaratabilmekte hocam siz diyorsunuzki ben bi evin resmini bi kez cekerim sonra o evin duzeni degisdiginde cektgim gibi gormeye devam ederim gibisinden o evin duzeni degisince elbet yeniden alinacak onbellek. yani cumlelerim size sacma geliyodur hocamda bende boyle anlatiyorum :( kusura bakmayin .. Ama mesela sey yapsaniz seo uyumlu bi tema alaydiniz oda guzel olabilirdi


Bu tema bilinen ve SEO uyumlu bir tema dostum =) Sahifa. Araştırabilirsin. Ayrıca estağfirullah.