grafen adlı üyeden alıntı

Google 'ın işine akıl sır erdirmek mümkün değil malesef


İşte gelip buraya dayanıyor bu macera. :) Ama gercekten bu farkı ayırt eden var mı ki. Güvendiğim bir arkadas wp halinde batmakta olan siteleri html bir yazılım ile canlandırdığını söyledi. Acaba baska tecrübe eden var mı ?

Ek Olarak:

Ecancan adlı üyeden alıntı

Hocam bu sıralama ne zamandır bu şekilde devam etmekte ?

Ayrıca konu açarken neler yapıyorsunuz hangi seo eklentisini kullanıyorsunuz konuların meta açıklamalarını nasıl ayarlıyorsunuz sitenizin sitemap değerleri nasıl? Temada eklentinin meta keylerini engelleyecek ve elle girilecek bir meta açıklaması var mı ? İki domain arasındaki yaş farkı ne kadar? Konuda anahtar kelimeyi kullanma oranınız ne kadar ?


Ustam all in seo yu kullanırım. Eklentiyle yazı eklerken altta cıkan kısma acıklama ve baslık bilgierlini giriyorum. Özel sitemap ayarladım ve anasayfada yayınladım. Domainler yası acısından aynı. Bu bahsettiğim durum genelde böyle. Eski sitemle 6 y böyle devam etti kızdım siteyi kapattım gitti. Yazılarda anahtar kelime bazeen %1 gecer baen %4. Doğallığına bırakırım. Özellikle saymam. Rakiplerimde arkadasım olmasa site isimlerine açıklayacagım burada ama uygun olmaz. Haset ediyorum sanarlar falan :) Benim siteminde eksiği çoktur. Ama ben defalarca wp sitelerimin verimsizliğine sahit oldum. Bu konuda yasanmış olaylar dinleyerek bir yere varabilir miyiz diye de konu açtım.