kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam biz okuya okuya ezberledik. Mesela meta etiketleri. Ne diyoruz. Acıklama 160 karakteri gecmesin. Arkadas 1000 karakter yapmış. Ne diyoruz boş içerik sayfa yapmayalım. Arkadasın onlarca boş sayfası var. Sadece il veya ilçe isimleri yazıyor. İsterseniz pm den site keywordu yollayım da bir bakın ilk 10 siteya hangilerinde seo var. Site içi seo sıfır. Ama bazılarında backlink var. Hadi backlink olanlar neyse dedik. Ya diğerleri ?
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Hocam bu sıralama ne zamandır bu şekilde devam etmekte ?
Ayrıca konu açarken neler yapıyorsunuz hangi seo eklentisini kullanıyorsunuz konuların meta açıklamalarını nasıl ayarlıyorsunuz sitenizin sitemap değerleri nasıl? Temada eklentinin meta keylerini engelleyecek ve elle girilecek bir meta açıklaması var mı ? İki domain arasındaki yaş farkı ne kadar? Konuda anahtar kelimeyi kullanma oranınız ne kadar ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
93, (%98)
seo denince neden herkesin aklına backlink tanıtım yazısı gelirki, işin aslı site içi seo doğru meta tag ve anahtar kelime ziyaretçiye aradığı cevamı veren sağlam makale yani özgün ve gerçek bilgi
bunu hakkı ile veren site saten eninde sonunda hak ettiği yere gelecekir.
ücretsiz demek özensiz tema demektir bir çok kod hatası barındırır içinde
ve yine wp temalar da eklenti sayısı en aza indirmek seo açısından önemlidir
sonuç olarak ne kadar emek o kadar köfte sabırla yoğrulduğunda sonuç olacaktır
dünya da ilk 50 wp tabanlı sitelerde vardır..
utf8
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
eğitim
-
-
Ad Soyad
B** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayın kendoka wp ye bahane bulmayın derim. Wordpress çoğu site sahiplerini gereksiz kodlamadan kurtardı. İşi sadece içeriğe ve yazı görsellerine odaklamak iyi olur diye düşünüyorum.
Konuyu iyi açıkladınız mı?
Uygun görseller kullandınız mı?
H1, H2, H3 taglarını düzgün kullandınız mı?
Google analytics kullanıp sayfada kalma süresi ve hemen çıkma oranlarına baktınız mı?
Uygun etiketler kullandınız mı?
Seo eklentisi kurup yeşil renge gelinceye kadar uğraştnız mı?
Sosyal medyaya üye olup yazılarınızın orada paylaşılmasını sağladınız mı?
Kaynak belirterek alıntı yaptınız mı?
En önemlisi içeriğiniz gerçekten sizin ürününüz mü?
Daha benim de bilmediğim çok madde vardır ama bunların cevabı gerçekten evet ise google ve wordpress size haksızlık yapmış demekten başka söz söyleyemem.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Her iki siteye de bi analiz yapın isterseniz:
http://wmaraci.com/seo-analiz
Kendi sitenizdeki seo ayarlarını gözden geçirebilirsin.
WordPressin her zaman bir adım önde olduğunu düşünüyorum. SEO uyumlu temalar tercih edebilirsin.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şimdi Wordpress eklentisiz olarak SEO açısından zayıf. Eklentilerle birçok özellik ekleyebiliyorsun. O zaman da site yavaşlıyor, sorgu sayısı artıyor, çağırılan JS ve CSS sayısı artıyor vs... Sen SEO yapmaya çalışırken bir yandan da SEO açısından birçok zararlı harekete de imza atıyorsun.
Eklentilerin yanında birde tema olayı var. Tema yapımcıları 10 farklı header, 5 farklı anasayfa görünümü, yan menü, mega menü vs derken baya şişiriyorlar temayı. Sen kullanmasan da sürekli o mega menü gibi bileşenlere ait CSS ve JS dosyaları çağrılıyor arkaplanda.
Bu yüzden özel yazılım her zaman daha iyidir. İhtiyacını belirlersin, ona göre yaparsın. Az, temiz ve hızlı olur. Ama onunda güvenliği vs ile uğraşması zor olur. Uzmanı yapmazsa kalitesiz olur.