fatmatuncay adlı üyeden alıntı

merhaba,
Bende lisanslı bir temamda isimtescilde sorun yaşamıştım, 2 farklı host kullanıyorum vs. benzer denemelerim oldu. Temanızın sorgu sayısı yüksek filan derler açıklama isteyince. Tabloları temizlemek için wp optimize diye bir eklenti kullanıyorum. css dosyalarını sıkıştıran siteler filanda var ama tasarım bozulur diye pür dikkat bakmak gerekiyor. Bütün mesajları okuyamadım bide bu eklentiyi deneyin isterseniz ya da site adını atabilirseniz gözünüze takılmayan bişey görürüm belki ama %95 host kaynaklı premium temaların headerı ağır geliyor kullanabildiğimiz ekonomik hostlarda


Cevabınız için teşekkürler. Siteyi pm atıyorum.

Ek Olarak:

teknoabi adlı üyeden alıntı

Merhabalar,

Hocam çok uzamanı olduğum söylenemez ama bu işlerle ilgili belirli bir geçmişim var ve edindiğim tecrübeler neticesinde bu kadar eklentinin siteniz için bir yük olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca anasayfanızda yer alan her yazının altına en az 4 sosyal paylaşım sitesinden paylaş butonları koymuşsunuz ve bunları tek tek başka sunucudan çekiyor. Bence çok sıkıntılı bir durum.

Bunun yanında .htacces dosyasında yapacağınız değişlikle sağlayacağınız önbellekleme sizin siteniz için sıkıntı çıkartmaz. Bizimkinde çıkartmıyor biz her gün özgün makale ve görsel giriyoruz mesela, anlatabiliyor muyum...


Cevabınız için teşekkürler. Bahsetmiş olduğunuz sosyal paylaşım butonlarını kaldıracağım, haklısınız.

.htacces dosyasına ne gireceğim açıkçası bilmiyorum önbellekleme ile ilgili.

Aslında benim düşüncem (tamamen fikir) sadece logo, sağ üstteki banner, temanın arka plan resmi vs vs gibi hiçbir zaman değişmeyecek resim, gif vs bunları önbellekleyebiilir miyim acaba ? Ya da siz nası önbellekleme yapıyorsunuz ? Ne girdiniz htaccess e ? Bu konuda gerçekten çok kafam karışık, o kadar şey okudum ki...Bazıları güncel sitelerde yapmayın vs yazmış nette.

Tam olarak ne oluyor ve nasıl oluyor şu önbellekleme :/