Asıl siz ***'dan ekmek yiyenler nolucak diyerek bencillik etmişsiniz. "ama o bizim ağamız, yemeğimizi içeçeçeğimizi paramızı o veriryor" mantığından öte değil sizinkisi. Birde balladırarak anlattığınız bu ticaret olayına hiç dahil olamayanları bir düşünün. Üye olamayıpta ve o üye olamayan insan sayısınıda ticarete katıldığını ayrıca bi düşünün. Belkide "ekmeğiniz" ikiye katlanıcak. Bu sefer **************lık artar bilmem ne vs. vs. 2015 yılındayız hala bunların önüne teknolojiyle geçemiyorlarsa. Kusura bakma ama bu gerçekten profesyonellik dışı. Bakın fiverr.com'a oradada hizmet satılıyor hemde her türlüsünden. Bir tane **************lık var mı gidin bir bakın. 1 kişinin üye olamamas gibi bi durum varmı gidin bir bakın. Siz ve sizin gibi insanlar ***'a yabanmaya devam ettiği sürece bunun alternatifide oluşmaz. Çünkü düşünce yapınız kısıtlı.
Ek Olarak: Fiverr.com u lütfen bi ziyaret edin. Ondan sonra yazdığınıza terar dönüp bi bakın.
Ek Olarak: Hocam lütfen gibin bi fiverr.com'u ziyiaret edin eminim düşünceleriniz değişicektir.
Ek Olarak: Fiverr.com u lütfen bi ziyaret edin. Ondan sonra yazdığınıza terar dönüp bi bakın.
Ek Olarak: Hocam lütfen gibin bi fiverr.com'u ziyiaret edin eminim düşünceleriniz değişicektir.
Benim yazdıklarımın bencillikle ne alakası var? Sadece ben mi para kazanıyorum ***'dan? Ayrıca *** mu veriyor bize kazandıklarımızı? Yazdıklarımdan bunu anladıysanız zaten *** gibi bir platforma üye olmamanız daha iyi.
Geçtiğimiz sene üyelikleri açtıklarında gördük **************lık mı arttı ticaretin kalitesi mi arttı.
WM Aracı'nda ***'u tartışmamız da hoş değil. Uzatmaya gerek yok bence.