lostyazilim
tr.link

Neden R10.NET Kullanmamalıyız!

44 Mesajlar 12.528 Okunma
lstbozum
tr.link

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar ben mail yoluyla ***.net ten üyelik aldım
Mesleğimi
Şuandaki Web sitelerimi
elimdeki alan adlarını
Bildiklerimi
öğrenmek istediklerimi
sattığım hizmetleri
yazdım 2 gün sonra gönderildi. Güzel bir üslüp ve ikna edici bir sistem ile alırsınız ordaki ticaret hiç bir forumda yok burda 1 ayda aldığım makale siparişini orada alıyorum mesela
Kendi açınızdan çok bencilce bakıyorsunuz olaya. Yazdıklarımla anlatmak istediklerimi anlatamamışım size. Bunu anladım yorumunuzdan.

wmaraci
reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
*** haklı herkesi almamakla
Maşallah herkes webmaster memlekette günde 100 lerde kişi üye olmaya çalışıyorsa onlarda cevap verme haklarını kendilerinde tutmakta haklıdır tabiki birde **************lık yapıp banlanip tekrar üye olup birilerini dolandirmaya çalışan tiplerde az değil.
Telefondan ulaşıp bilgi alabilir yada iyi proje sunabilirsiniz
Yada paranızla üye olun
Wmaracida *** da aynı kalitede artık dip not olarak eklemekte fayda var

NovaMan NovaMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)
Wmaracin da takılın en kalitelisi bu.

Kimsediil Kimsediil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ögrenci dokuz eylül ingilizce
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** H**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 3 / 15
  • Ticaret 14, (%100)
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
isousluer VoSToK OntiverO

kişi bu mesajı beğendi.

Gülümse yarın her şey daha kötü olacak...
wmaraci
wmaraci

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)
Birisi arkadasa davetiye gondersin
gokaybjkkk

kişi bu mesajı beğendi.

Revexserv Revexserv Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek internet works ~
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 57
  • Beğeniler 2 / 24
  • Ticaret 3, (%100)
wmaraci'nin yaş ortalaması 18-23 ağırlıklı ve ticareti oyun sananlar var.

size katılmıyorum çünkü;

aynı anda hem wmaracina, hem ***'a örnegin paypal bozum için konu açıyorum. Orada max. 1 saat içerisinde işlemi yapıyorum burda günler sürüyor.

orada bi iş ilanı açıyorum php, grafik vs vs. akşam olmadan bol referanslı birine işi veriyorum ama burada veremiyorum gibi gibi şeyler var.

Ancak ben bunlara rağmen wmaraci kötüdür demiyorum, denmez cünkü zamanla wmaraci'da o potansiyele ulaşacaktır.

Yılların emeği ve binlerce kişinin ekmek kapısı olan ***'da bu kadar basit değildir...
isousluer mertozkan akbas

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Şahsi görüşüm açmış olduğunuz konu bencillikten öte bir şey değil. Üye olamamışsınız sonra Allah ne verdiyse yazmışsınız. Sadece kendinizi düşünmüşsünüz. *** üzerinden ekmek yiyenler ne olacak? Bana bir kişi söylesin x sitenin ticareti ***'dan daha iyi diye gidelim o sitede ticaret yapalım. Ki kim ne derse desin *** şuan bu sektörün babası. Davetiyesiz üyelik olsaydı bu seferde **************lardan dolayı böyle bir konu açardınız.
contentwriter byaslan hackxien

kişi bu mesajı beğendi.

hackxien hackxien WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İçerik Yöneticisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 50 / 90
  • Ticaret 0, (%0)
Dw de her tablo çizen ben webmasterım diyor ve insanları dolandırmaya çalışıyor.Ben *** un 8 yıllık üyesiyim,burayı da seviyorum ama orası şu anda bu konuda lider,bir ara yönetimsel olarak sıkıntılar çıksa da şu anda gayet iyi durumda.Evet bende ceza yedim ama adamlar kural yazmış ve onların mekanında kurallara uymak zorundasınız.Dediğim gibi davetiyeli üyelik olmasaydı her photoshop da cinali çizen dolardı oraya,şu anda bile mevcut **************ları temizlemeye çalışıyorlar hala.O yüzden bence ilk önce siz bu duruma geniş bir açıdan bakmanız gerekiyor.Saygılar. (Bu arada yönetimden tanıdığım yok,fazla bir arkadaşım da yok,işime bakan biriyimdir sadece)

WPMAVI WPMAVI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Wordpress
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 344
  • Beğeniler 42 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Şahsi görüşüm açmış olduğunuz konu bencillikten öte bir şey değil. Üye olamamışsınız sonra Allah ne verdiyse yazmışsınız. Sadece kendinizi düşünmüşsünüz. *** üzerinden ekmek yiyenler ne olacak? Bana bir kişi söylesin x sitenin ticareti ***'dan daha iyi diye gidelim o sitede ticaret yapalım. Ki kim ne derse desin *** şuan bu sektörün babası. Davetiyesiz üyelik olsaydı bu seferde **************lardan dolayı böyle bir konu açardınız. Asıl siz ***'dan ekmek yiyenler nolucak diyerek bencillik etmişsiniz. "ama o bizim ağamız, yemeğimizi içeçeçeğimizi paramızı o veriryor" mantığından öte değil sizinkisi. Birde balladırarak anlattığınız bu ticaret olayına hiç dahil olamayanları bir düşünün. Üye olamayıpta ve o üye olamayan insan sayısınıda ticarete katıldığını ayrıca bi düşünün. Belkide "ekmeğiniz" ikiye katlanıcak. Bu sefer **************lık artar bilmem ne vs. vs. 2015 yılındayız hala bunların önüne teknolojiyle geçemiyorlarsa. Kusura bakma ama bu gerçekten profesyonellik dışı. Bakın fiverr.com'a oradada hizmet satılıyor hemde her türlüsünden. Bir tane **************lık var mı gidin bir bakın. 1 kişinin üye olamamas gibi bi durum varmı gidin bir bakın. Siz ve sizin gibi insanlar ***'a yabanmaya devam ettiği sürece bunun alternatifide oluşmaz. Çünkü düşünce yapınız kısıtlı.

Ek Olarak: Dw de her tablo çizen ben webmasterım diyor ve insanları dolandırmaya çalışıyor.Ben *** un 8 yıllık üyesiyim,burayı da seviyorum ama orası şu anda bu konuda lider,bir ara yönetimsel olarak sıkıntılar çıksa da şu anda gayet iyi durumda.Evet bende ceza yedim ama adamlar kural yazmış ve onların mekanında kurallara uymak zorundasınız.Dediğim gibi davetiyeli üyelik olmasaydı her photoshop da cinali çizen dolardı oraya,şu anda bile mevcut **************ları temizlemeye çalışıyorlar hala.O yüzden bence ilk önce siz bu duruma geniş bir açıdan bakmanız gerekiyor.Saygılar. (Bu arada yönetimden tanıdığım yok,fazla bir arkadaşım da yok,işime bakan biriyimdir sadece) Fiverr.com u lütfen bi ziyaret edin. Ondan sonra yazdığınıza terar dönüp bi bakın.

Ek Olarak: Üyelik alımları ile siteyi eleştirmeniz çok yanlış bence. Şuanda bile forum içerisinde **************lık olayları varken, kolayca üye olunabilseydi forum **************larla dolu olurdu. Hocam lütfen gibin bi fiverr.com'u ziyiaret edin eminim düşünceleriniz değişicektir.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

crasher911 adlı üyeden alıntı

Asıl siz ***'dan ekmek yiyenler nolucak diyerek bencillik etmişsiniz. "ama o bizim ağamız, yemeğimizi içeçeçeğimizi paramızı o veriryor" mantığından öte değil sizinkisi. Birde balladırarak anlattığınız bu ticaret olayına hiç dahil olamayanları bir düşünün. Üye olamayıpta ve o üye olamayan insan sayısınıda ticarete katıldığını ayrıca bi düşünün. Belkide "ekmeğiniz" ikiye katlanıcak. Bu sefer **************lık artar bilmem ne vs. vs. 2015 yılındayız hala bunların önüne teknolojiyle geçemiyorlarsa. Kusura bakma ama bu gerçekten profesyonellik dışı. Bakın fiverr.com'a oradada hizmet satılıyor hemde her türlüsünden. Bir tane **************lık var mı gidin bir bakın. 1 kişinin üye olamamas gibi bi durum varmı gidin bir bakın. Siz ve sizin gibi insanlar ***'a yabanmaya devam ettiği sürece bunun alternatifide oluşmaz. Çünkü düşünce yapınız kısıtlı.

Ek Olarak: Fiverr.com u lütfen bi ziyaret edin. Ondan sonra yazdığınıza terar dönüp bi bakın.

Ek Olarak: Hocam lütfen gibin bi fiverr.com'u ziyiaret edin eminim düşünceleriniz değişicektir.

Benim yazdıklarımın bencillikle ne alakası var? Sadece ben mi para kazanıyorum ***'dan? Ayrıca *** mu veriyor bize kazandıklarımızı? Yazdıklarımdan bunu anladıysanız zaten *** gibi bir platforma üye olmamanız daha iyi.

Geçtiğimiz sene üyelikleri açtıklarında gördük **************lık mı arttı ticaretin kalitesi mi arttı.

WM Aracı'nda ***'u tartışmamız da hoş değil. Uzatmaya gerek yok bence.
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al