-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere google +1 herkes sitelerindeki yazıları vs. paylaşıyor.
Araştırma yaptım baya ama bu konuda pek makale yazı bulamadım. Sizinle beyin fırtınası yapmak isterim.
Soru şu:
Sitemdeki yazıyı otomatik olarak google+ ile paylaşıyoruz mesela. Sitemizin kendi google+ hesabı ile.
Kendi kişisel hesabımla da sitenin yayınlamış olduğu yayını +1 yapabilirmiyim?
Yani bunu yapan bir aracı site olur vs. olur. Bildiklerinizi paylaşırsanız hem ben hemde bilmeyen arkadaşlar için çok memnun olmuş olurum.
Not: Buradaki amaç sitenin daha çok kitleye yayını ulaştırmak veya sitemize daha çok hit çekebiliriz.Diye düşünüyorum.
Böyle birşey varmı bilmiyorum ama eğer olursa sanırım çok iyi olucak..
Sorusu olan arkadaşlar lütfen yazsın.
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Öncelikle seo açısından google + bence çok önemli değil bunu belirteyim . +1 bildiğim kadarı ile de yapabiliyorsun .
Ek Olarak: Açıkcası google+ seo etkisi ile ilgili diğer arkadaşların da fikirlerini almak isterim .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sdbilisim adlı üyeden alıntı
Öncelikle seo açısından google + bence çok önemli değil bunu belirteyim . +1 bildiğim kadarı ile de yapabiliyorsun .
Ek Olarak: Açıkcası google+ seo etkisi ile ilgili diğer arkadaşların da fikirlerini almak isterim .
Çok teşekkür ediyorum hocam, bilgilerinizi benimle paylaştığınız için.
Google+ kullanıcısı gerçekten çok fazla. Bir de burdan denemek istiyorum.
Bakalım umarım ayrıntılı olarak buluruz, +1 yapmayı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google+ dan siteye gelen yok :D bayadır link paylaşıyorum. en etkili yol facebook ve twitter. google+ ülkemizde çok sınırlı kulanıcıya sahip. çoğu kişi varlığından habersiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bayan profil her derde devadir hocam :D paylaşmak istediğiniz konulari sayısı cok olan topluluklarda merak uyandıracak sekilde paylastiğiniz sekilde guzel donusler alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bjlkl adlı üyeden alıntı
google+ dan siteye gelen yok :D bayadır link paylaşıyorum. en etkili yol facebook ve twitter. google+ ülkemizde çok sınırlı kulanıcıya sahip. çoğu kişi varlığından habersiz
ahmetcem96 adlı üyeden alıntı
katılıyorum ama ben yine de 2 takipçiye yolluyorum linkle :) google amca belki çabamızı görür geri atmaz diye. şahsi görüşüm google + platformunu hit için değil de seo için kullanabiliriz.
CrOSsFIRE adlı üyeden alıntı
Bayan profil her derde devadir hocam :D paylaşmak istediğiniz konulari sayısı cok olan topluluklarda merak uyandıracak sekilde paylastiğiniz sekilde guzel donusler alabilirsiniz.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum bilgilerinizi paylaştığınız için, fakat +1 olayını otomatik nasıl yapabiliriz bu konu hakkında fikri olan varmı acaba?
CrOSsFIRE Arkadaşımızında dediği gibi bir bayan profilinden otomatik +1 yaparsak çok güzel olur..
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google+'da 795 takipçi var, yarı haber sitesi diyebiliriz. Hergün 1 ya da 2 haber paylaşıyorum. Şuan da 52.000 görüntüleme var, gün de minimum 1000 üzeri görüntüleme alıyor. Yani site'ye hit getirdiğini söyleyemem fakat Google+'da iyi görüntülenme kasıyor diyebilirim :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
CrOSsFIRE adlı üyeden alıntı
Bayan profilden bunu yapman icin jetpack eklentisini kullanabilirsin ama sadece profiinde paylasırsın içeriklerini, içeriklerinede +1 almak için takipcin olmasi gerekiyor yani senin bahsettiğin sistemin kısa surede faydası olmayacaktir takipci sayını yukseltene kadar. Ama manuel olarak topluluklarda paylastıgın taktirde iyi ziyaretciler elde edebilirsin. kendimden ornek vermem gerekirse ayda 250 kişiye yakın ziyaretci cekiyorum bayan profil ile.
Jetpack ile sayfamda paylaşıyorum. Kişisel sayfamıda eklemeyi biliyorum.Ama benim demek istediğim sitenin +google sayfasındaki yayını kendi kişisel hesabım veya farklı bir hesaptan +1 yapmak.
sezeryildiz adlı üyeden alıntı
Google+'da 795 takipçi var, yarı haber sitesi diyebiliriz. Hergün 1 ya da 2 haber paylaşıyorum. Şuan da 52.000 görüntüleme var, gün de minimum 1000 üzeri görüntüleme alıyor. Yani site'ye hit getirdiğini söyleyemem fakat Google+'da iyi görüntülenme kasıyor diyebilirim :).
Teşekkür ediyorum hocam,bilgilendirme için. Bakalım görüntüleme de iyidir, zararı olmaz sanki :)