Bayan profilden bunu yapman icin jetpack eklentisini kullanabilirsin ama sadece profiinde paylasırsın içeriklerini, içeriklerinede +1 almak için takipcin olmasi gerekiyor yani senin bahsettiğin sistemin kısa surede faydası olmayacaktir takipci sayını yukseltene kadar. Ama manuel olarak topluluklarda paylastıgın taktirde iyi ziyaretciler elde edebilirsin. kendimden ornek vermem gerekirse ayda 250 kişiye yakın ziyaretci cekiyorum bayan profil ile.
Jetpack ile sayfamda paylaşıyorum. Kişisel sayfamıda eklemeyi biliyorum.Ama benim demek istediğim sitenin +google sayfasındaki yayını kendi kişisel hesabım veya farklı bir hesaptan +1 yapmak.
Google+'da 795 takipçi var, yarı haber sitesi diyebiliriz. Hergün 1 ya da 2 haber paylaşıyorum. Şuan da 52.000 görüntüleme var, gün de minimum 1000 üzeri görüntüleme alıyor. Yani site'ye hit getirdiğini söyleyemem fakat Google+'da iyi görüntülenme kasıyor diyebilirim :).
Teşekkür ediyorum hocam,bilgilendirme için. Bakalım görüntüleme de iyidir, zararı olmaz sanki :)