Kadına kalkan eller kırılsın , çürüsün , yok olsun inşallah. Haberi duyduğumdan beri içim kan ağlıyor hala , kim bilir ailesi ne haldeler , Allah ım sen onlara yardım et kardeşimizi de cennetine al. O vicdansızlarıda en ağır cezalarında cezalandır.
Amin.
Ek Olarak: https://www.change.org/p/%C3%B6zgecan-aslan-a-tecav%C3%BCz-edip-yak%C4%B1p-atan-canilere-en-a%C4%9F%C4%B1r-ceza-yapt%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1-uygulans%C4%B1n imza kampanyasıda burada destek verin şuan 387 bin kişi imzalamış..
Amin.
Ek Olarak: https://www.change.org/p/%C3%B6zgecan-aslan-a-tecav%C3%BCz-edip-yak%C4%B1p-atan-canilere-en-a%C4%9F%C4%B1r-ceza-yapt%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1-uygulans%C4%B1n imza kampanyasıda burada destek verin şuan 387 bin kişi imzalamış..
Teşekkürler katıldım arkadaşlarıma da imza atmalarını söyleyeceğim
sadece idam yeterli değil öyle bir şey yapılacak ki ölünce bile kurtulamayacağım demeli bu yaratıklar o yüzden aklıma gelen en güzel çözüm islami kurallara göre defin yapılmaması bu serefsizler idam edildikten sonra yakılacak külleri de açık denize atılacak ne mezar ne dua ne defin işlemi hiç var olmamışlar gibi olacaklar bak o zaman oluyor mu bir tane cinayet !
bir de bu töre möre kim varsa yaptıran teşvik eden yardım eden topunu aynı ceza ayırt etmek yok.. aynı metni 2 kere paylaştım mazur görsünler öfkem çok büyük idamı kim kaldırdıysa kim yapanın yanına kar bıraktıysa kim köpekleri adam yerine koyuyorsa topunun allah belasını versin
bir de bu töre möre kim varsa yaptıran teşvik eden yardım eden topunu aynı ceza ayırt etmek yok.. aynı metni 2 kere paylaştım mazur görsünler öfkem çok büyük idamı kim kaldırdıysa kim yapanın yanına kar bıraktıysa kim köpekleri adam yerine koyuyorsa topunun allah belasını versin
Bence atsınlar halkın önüne o zaman da yalvarırlar öldürün diye.
İnsan ne diyecegini bilemiyor. Gencecik kardesimize Allahtan rahmet, ailesine sabir diliyorum.
Bunu yapanlar sadece hapse atilmakla kalmamali!
Bunu yapanlar sadece hapse atilmakla kalmamali!
Amin.
Katılıyorum idam şart fakat önce işkence edilmeli.