Gokcinodul adlı üyeden alıntı

Merhabalar;

Film sitesi hakkında bir kaç bilgi paylaşayım..

1.Film sitesi herkes kurabilir,
2.Fragmanlarını türk lokasyonlara yüklenebilir,
3.Filme ait bütün partlarını veya full partını rusya destekli sitelerde bir sıkıntı çıkmıyor neden derseniz, Rusya telif hakkı gelince reddediyor yani sorunsuz bir şekilde yayınlamana izin veriyor.

Örnegin youtube üzerinden bir Telif hakkı bildirimi geldi ise eğer, O Telif hakkı otomatik olarak Contaid ID diye biliyorum o sistem partnerliğini almış olduğundan dolayı yüklenen videoları youtube sunucularındaki bütün videolar'dan analiz ediyor o yüzden otomatik telif hakkı belirtiyor.

Ben bu işi 3 yıl boyunca yaptım güzel paralar kazandım ama şimdi yapmıyorum sıkıldım ve daha çok yazılım ile ilgileniyorum ara sıra film Script'i yazıyorum..

için rahat olsun istediğin gibi bir film sitesi oluşturabilirsin..


3 sene film sitesi yaptığına eminmisin ? bence yanlış yonlendiriyosun insanı ilsturk yani http://www.ilsturk.com/ bunun yasaklamış olduğu filmleri sitene eklede bak seni googlede ne yapıyo bi gör rusyaymış :) arkadaşlar film sitesi yapacak olanlar kesinlikle yerli yapım filmlerden uzak durun + yabancıda popüler filmler listesi var adam patent isim hakkı satın almış kesinlikle meta açıklaması bile yasak sora böyle olursunuz googlede site:yenibe.com yazın görürsünüz siteniz 3 kuruş etmez