-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Aklıma takıldı. Film sitesi açmak da ne kadar risk var? Yani demek istediğim telif hakkı v.s... Geleceği var mı? Önü açık mıdır? Kimisi olumsuz bakıyor olaya ama kimisi de aylık 2 - 3 bin lira götürüyor.. Riskli ise şuan ki film siteleri bundan niye etkilenmiyor, biliyorsunuz tonla tanınmış film sitesi var bunlar niye kapanmıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
K.G.U
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bende merak ediyorum bunu.Bilgisi olan bir arkadaşımız yazarsa sevinirim.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Forumda bu konu hakkında bir çok konu açıldı. Hemen hemen her hafta görmeye başladık neredeyse.
Film sitesi güzel bir gelir kaynağı olabilir, ancak telif olaylarıyla uğraşabilmen lazım.
Filmler kesinlikle kendi sunucunda barınmayacak, bot ile çekmen daha sağlıklı olur.
Yerli filmlerde sorunlar daha çok oluyor, dikkat ettiysen yeni filmler piyasada çok çabuk hemen bulunmuyor.
Telif için gelen mailleri dikkate alır da içeriği değiştirirsen problem olmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca Hosting yabancı lokasyonlu olmalı, kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Developer - Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar;
Film sitesi hakkında bir kaç bilgi paylaşayım..
1.Film sitesi herkes kurabilir,
2.Fragmanlarını türk lokasyonlara yüklenebilir,
3.Filme ait bütün partlarını veya full partını rusya destekli sitelerde bir sıkıntı çıkmıyor neden derseniz, Rusya telif hakkı gelince reddediyor yani sorunsuz bir şekilde yayınlamana izin veriyor.
Örnegin youtube üzerinden bir Telif hakkı bildirimi geldi ise eğer, O Telif hakkı otomatik olarak Contaid ID diye biliyorum o sistem partnerliğini almış olduğundan dolayı yüklenen videoları youtube sunucularındaki bütün videolar'dan analiz ediyor o yüzden otomatik telif hakkı belirtiyor.
Ben bu işi 3 yıl boyunca yaptım güzel paralar kazandım ama şimdi yapmıyorum sıkıldım ve daha çok yazılım ile ilgileniyorum ara sıra film Script'i yazıyorum..
için rahat olsun istediğin gibi bir film sitesi oluşturabilirsin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eskiden film sitem vardi satmadan önce :) 2000 filmi tek tek elimle girmistim de tabiki telif ihtarı yolladilar yaklaşık 100 film için aynı anda gelmişti bir de.. Riskli mi tabiki riskli fakat ihtarları günü gününe işleme alırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Kişisel Blog: www.onurr.org
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Her ikisinden de vardı hocam
Kişisel Blog: www.onurr.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Dizi sitesi daha çok kazandırıyor diye duydum aylık 10bin ile 30bin arası değişiyormuş.
iqhaber.com