İlk resimlerde tam kötü gidiyor diye düşünürken orta-son civarı çok beğendim, gerçekten kaliteli bir oyun olmuş şimdiden, İnşAllah istediğin yere ulaşırsın, gerçekten çok emek isteyen işler bunlar bildiğim kadarıyla, cidden hoş bir dekora da sahip, gördüğüm ve önermek istediğim birkaç şey var, 1. o sohbetteki Türkçe karakter sorununu çözmen gerek, 2. de hikaye kitabında yazıyı tüm kitaba yazmaktansa örneğin kitap 600px ise 300 300 bölüpde yazarsan sayfa sayfa yazmış gibi olacağından daha hoş görünür, tekrardan eline sağlık muhteşem görünüyor.
// Bidaha baktımda cidden güzel ya, metin2 dokulu oyunları çok severdim bana onu hatırlattı, çıkamadım konudan :d Bir de ek olarak ID'leri Get olarak almışsınız, zindan.php vs.vs yazan adresde id'yi 2vs. yapınca başka birinin hesabına mı girmiş oluyoruz ? POST ile almanı tavsiye ederim.
// Bidaha baktımda cidden güzel ya, metin2 dokulu oyunları çok severdim bana onu hatırlattı, çıkamadım konudan :d Bir de ek olarak ID'leri Get olarak almışsınız, zindan.php vs.vs yazan adresde id'yi 2vs. yapınca başka birinin hesabına mı girmiş oluyoruz ? POST ile almanı tavsiye ederim.
öncelikle yorumunuz için teşekkürler > zindan sistemi 'ide göre çekiliyor ve oraya 1 yerine 2 yazarsan eğer varsa 2.haritaya geçiş yapıyor yani üyelik olayının değişmesi gibi bir durum kesinlikle yok. Chatte şuan türkçe karakter sorunu yok ayrıca güvenlik açıklarıda tamamen kapatıldı ve küfülere karşı küçük bir filtreleme yapıldı tarafımca. Hikaye sistemi içinde çalışmayı sürdürüyorum teşekkürler