burakcanalgul adlı üyeden alıntı

Hocam benim uzun zamandır aklımda olan birsey var. "Spor" bu konu üzerine yogunlas bence, spordan kastim, body building cevrene bakarsan gün geçtikçe birisi/birileri body buildinge başlıyor. İhtiyaç haline geldi artık bu sektörde yeterli bi forum veya blog veya normal bir site olduğunu düşünmüyorum.
Peki bu site nasıl olmalı ;
-Örneğin ben öğrencilerime üzerinde bi sürü yabancı kelime olan bi çalışma kağıdı veriyorum. Bütün terimler öğrencilere yabancı bunları tek tek internette aramak yerine bir forumda toplanmış olması hoş olurdu.
-Bi başka örnek olarak ücretli veya ucretsiz olarak bit antrenör tutun ve sitenizi gorsellerle videolarla destekleyin, bu görseller kullanılan hareketlerle hangi hareketin hangi bölgeyi çalıştırdığıyla alakalı olabilir.
-Bunlara ek olarak sitenizde bir e-ticaret tabanı oluşturarak, sporcu ürünleri satabilirsiniz.
-Bir başka örnek olarak ise aynı siteye birde forum kurup üyelerin şikayetlerini, onerilerini,sorunlarını merak ettiklerini çözerseniz bence baya bi hitiniz olur.

Bildiğiniz gibi şuanda yükselişte olan bir spor ve düşüşe gececeginide pek sanmıyorum.


Elinize sağlık hocam ama bu tarz konularda iyi değilim oyun konularında kendimi gösterebilirim ancak ama bu önerinizi yazdım bir yere :)

KadirKC adlı üyeden alıntı

Para kazanmak istiyorsan warezden vazgeçme ama öyle 3 - 5 gelsin helal gelsin diyorsan blog aç teknoloji blogu olabilir.


Teşekkür ederim hocam :)

Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

nede başarılıysan o konu üzerinde yoğunlaş o konu hakında az bilgin bile varsa o konuya yoğunlaşırsan hem mantığı bildiğin için fazla zorlanmazsın hemde kendini geliştirirsin


Öneriniz için teşekkür ederim :)