Piedra adlı üyeden alıntı
Liste vs.. verilsin demiyor ki diyebilirsiniz mesela kardeşim şuraya bak şuralarda olabilir diye tak diye emeksiz yemek olmaz yazmak olmaz kardeşim. Böyle konularda çok hassasım ben
Kötü niyetiyle yazmadığı için mevzuyu ileri götürmeye gerek yok. Hassasiyetini anlıyorum. Ama bazı insanlar da biraz sert tavsiyelerde bulunabilir. Kötü niyet tasımadıkça bence sıkıntı yok. teşekür ederim.
Ek Olarak:
Bu arada ben buradayım kendimi ifade edebilirim :) Demek istediğim herkesin elinde listeler mevcut. Herkes de bunu bir yerlerden indirdi. İçlerinden bazılarını eledi. Daha önce forumda bunlar paylaşıldı ama güncel olarak paylaşılan bir liste yo. Ve dediğim gibi bu listeler her yerde paylaşılan kimseyi yormayan seyler. Ben bana bbacklin kasın demedim ki. Lütfen.
Ek Olarak: mesela suan konunun altına bakın
imleme - wiki - profil backlink forum yapacak arkadaş aranıyor. dreamymost Backlink Paketleri 0 16 Kasım 2013 21:41
En Guclu WIKI Backlink Calismasi! 6.000 WIKI + WIKI'lere 10.000 Blog Backlink + 4 URL Ekleme Sansi! paulshamp Backlink Paketleri 7 03 Mayıs 2013 13:40
2013 Blog Wiki Dizin BackLink Listesi barisay Webmaster Genel 7 25 Şubat 2013 10:35
Wiki, Dizin, Makale, Ziyaret Defteri, Backlink, Imleme, Pingleme İşleriniz Yapılır efendi12 Seo İşleri 0 28 Ağustos 2012 17:02
600 Wiki, 10 Dizin Kayıt, 15 Edu Siteden Yorum Backlink, 5 Forumda Tanıtım 7 TL tolqaa1 Backlink Paketleri 0 31 Mart 2012 23:21
sanırım konu anlaşıldı.