sosyalmedya adlı üyeden alıntı

Anlaşılan öyle pek bilenen bir yer değil o yüzden dışarından ziyaretçi zor olacaktır.Google adsense reklamlarından kazanacağını düşünmüyorum.Bunun yanında eğer ilçe için faydalı güzel bir site olur ve ilçe halkı bensimse ise o zaman yerel firmalardan reklam alabilirsin.


aslında bilinen yer hocam. Ama ne hikmetse kimse böyle bir çalışmada bulunmamış.

Ek Olarak:

Bipixel adlı üyeden alıntı

Harika bir fikir bence :).


eyw hocam

Ek Olarak:

RuZzGaR adlı üyeden alıntı

Hocam eğer haber yoksa normal olarak günlük takipçiniz olma ihtimali yok sadece googleden, facebook'tan falan paylaşımlardan yada aramaya göre gelirler o da bi ilçe için ne kadar olur malum.

Örneğin x ilçesi fotoğraflar diye yazıp giren birisi böyle bir sitede ne yapar fotoğraflara bakar sonra isterse anasayfaya geçer yada başka fotoğraf sayfası arar yoksa kapatır gider.

Eğer yinede istiyorum deneyeceğim diyorsanız çok hit gelmemesi durumuna hazırlıklı olun ve reklam için esnafla anlaşın, adsense sakın denemeyin bile .

yerel firmalardan kazanmak adına deneyecem. Ama bu kadar yorum karşısında haber de düşünmeye başlıyorum :)

Ek Olarak:

Hidra adlı üyeden alıntı

Daha önce yerel haber yapan sitede görev aldım. Yerel halkın çok büyük ilgisi var arkadaşın dediği gibi AdSense kazandırmaz ama yerel firmalar mutlaka reklam verecektir.

İlgi işime gelir. Ama ilçemde 2 tane haber sitesi var. Bende ekmek yermiyim bilmiyorum

Ek Olarak:

Başka derdin hocam ? :D

Ek Olarak:

thersevo adlı üyeden alıntı

Haber yapmadan kazanmanız çok zor onun yanında fotoğrafta koyarsanız,güncel haberlerinde yayinlarsanız hem halka yakın olursunuz halk sizi benimser hemde halk içinde internet kullanimi yaygınsa bir o kadar cevre esnafın desteği ve rekllamıni alırsınız benden size tavsiye haber isinide bir düşünün.


Görüşleriniz için saolun hocam. Sanırım Haberde düşünecğim