bilo131
www.izlenesifilm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaşadığım ilçe ile alakalı olarak yerel bir site açmayı düşünüyorum.
-Haber düşünmüyorum
-Yaklaşık 50 köyümüzü dolaşarak, fotoğraflamayı düşünüyorum
- Gerekirse kahvelerde okey oynayarak köyün geçmişine dair bilgiler toplamak istiyorum :)
Böyle bir site yapsam sizce tutarmı ?
reklam gelirleri nasıl olur ?
domain seçimini nasıl yapmalıyım ?
ilçemiz 25 bin nüfuslu ve turistik sayılır. Yaz aylarında nüfus 100 bin üstünde.
ilçemizde kaliteli bir site yok bu arada
1 kişi bu mesajı beğendi.
İletişim Bilgilerim
Gmail : nihatkendir@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlaşılan öyle pek bilenen bir yer değil o yüzden dışarından ziyaretçi zor olacaktır.Google adsense reklamlarından kazanacağını düşünmüyorum.Bunun yanında eğer ilçe için faydalı güzel bir site olur ve ilçe halkı bensimse ise o zaman yerel firmalardan reklam alabilirsin.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Harika bir fikir bence :).
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam eğer haber yoksa normal olarak günlük takipçiniz olma ihtimali yok sadece googleden, facebook'tan falan paylaşımlardan yada aramaya göre gelirler o da bi ilçe için ne kadar olur malum.
Örneğin x ilçesi fotoğraflar diye yazıp giren birisi böyle bir sitede ne yapar fotoğraflara bakar sonra isterse anasayfaya geçer yada başka fotoğraf sayfası arar yoksa kapatır gider.
Eğer yinede istiyorum deneyeceğim diyorsanız çok hit gelmemesi durumuna hazırlıklı olun ve reklam için esnafla anlaşın, adsense sakın denemeyin bile .
Hidra
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha önce yerel haber yapan sitede görev aldım. Yerel halkın çok büyük ilgisi var arkadaşın dediği gibi AdSense kazandırmaz ama yerel firmalar mutlaka reklam verecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Haber yapmadan kazanmanız çok zor onun yanında fotoğrafta koyarsanız,güncel haberlerinde yayinlarsanız hem halka yakın olursunuz halk sizi benimser hemde halk içinde internet kullanimi yaygınsa bir o kadar cevre esnafın desteği ve rekllamıni alırsınız benden size tavsiye haber isinide bir düşünün.
2 kişi bu mesajı beğendi.
bilo131
www.izlenesifilm.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sosyalmedya adlı üyeden alıntı
Anlaşılan öyle pek bilenen bir yer değil o yüzden dışarından ziyaretçi zor olacaktır.Google adsense reklamlarından kazanacağını düşünmüyorum.Bunun yanında eğer ilçe için faydalı güzel bir site olur ve ilçe halkı bensimse ise o zaman yerel firmalardan reklam alabilirsin.
aslında bilinen yer hocam. Ama ne hikmetse kimse böyle bir çalışmada bulunmamış.
Ek Olarak:
eyw hocam
Ek Olarak:
RuZzGaR adlı üyeden alıntı
Hocam eğer haber yoksa normal olarak günlük takipçiniz olma ihtimali yok sadece googleden, facebook'tan falan paylaşımlardan yada aramaya göre gelirler o da bi ilçe için ne kadar olur malum.
Örneğin x ilçesi fotoğraflar diye yazıp giren birisi böyle bir sitede ne yapar fotoğraflara bakar sonra isterse anasayfaya geçer yada başka fotoğraf sayfası arar yoksa kapatır gider.
Eğer yinede istiyorum deneyeceğim diyorsanız çok hit gelmemesi durumuna hazırlıklı olun ve reklam için esnafla anlaşın, adsense sakın denemeyin bile .
yerel firmalardan kazanmak adına deneyecem. Ama bu kadar yorum karşısında haber de düşünmeye başlıyorum :)
Ek Olarak:
Hidra adlı üyeden alıntı
Daha önce yerel haber yapan sitede görev aldım. Yerel halkın çok büyük ilgisi var arkadaşın dediği gibi AdSense kazandırmaz ama yerel firmalar mutlaka reklam verecektir.
İlgi işime gelir. Ama ilçemde 2 tane haber sitesi var. Bende ekmek yermiyim bilmiyorum
Ek Olarak:
Başka derdin hocam ? :D
Ek Olarak:
thersevo adlı üyeden alıntı
Haber yapmadan kazanmanız çok zor onun yanında fotoğrafta koyarsanız,güncel haberlerinde yayinlarsanız hem halka yakın olursunuz halk sizi benimser hemde halk içinde internet kullanimi yaygınsa bir o kadar cevre esnafın desteği ve rekllamıni alırsınız benden size tavsiye haber isinide bir düşünün.
Görüşleriniz için saolun hocam. Sanırım Haberde düşünecğim
İletişim Bilgilerim
Gmail : nihatkendir@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben niğde için açmayı düşünüyordum ama Vazgeçtim. Siz bir ilçe için açmayı düşünüyorsunuz. Günlük kaç kişi girecektir ki sizce? O ilçenin yerlileri belki bir iki defa ziyaret edecektir onun dışında pek ziyaret edenin olacağını sanmıyorum.
https://bit.ly/seo-danismanligi
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Biz neden site yapıyoruz ? Para için :) O zaman hiti değil parayı konusalım. Şimdi diceksiniz hit olmadan para mı olur ? Olmaz tabi. Ama günlük 10 k hite de ihtiyaç yok. Sadece firma reheri şeklinde bile yapsanız para kazanırsınız. Fakat kaliteli olacak. Bunun yanında bu iş benim mesleği derseniz ve insanlarla ilişkiniz iyiyse kazanmamak için sebep yok. Yerel radyoları düşünün. Nasıl kazanıyorlar. Kral fm varken radyo mu acılır diyenler antalyada neşter fm dinleyicisi oldu. Yerel seyler sahiplenilir. Kalkındırılmak istenir. Yani site tutar tutmasna sen nasıl paraya cevireceğine bak. Bu da nasıl olur. Firma reklamlarıyla satış ile olur.
Hem sonra haber çıkmaz demişsiniz.İnanın bana 1000 kişilik bir köyden bile haber cıkar. '5 bin nufuslu yerde hiç mi evlenen ölen olmaz. 40 yas üstü insanların yarısından çoğu beni internete atcakalar diye siteye girer. Hem ilçeye has haberler seni sevdirir. Reklamını cabuk yaparsın. Bir reklam hazırlayıp şehrin giriş çıkışına koysan kaç lira tutar ki. Ya da iyi bir restoranttan baslangıc için sponsor olmasını istesen. Sana 500 lira olsa herkese duyurursun siteyi. Sonra kim ölmüş de mevlüdü var mı ilçede o gün okul tatil mi falan filan. olur o iş. Bende yapmak istiyorum ama vakit sıkıntı. Bir de yaparam konyaya yapacagım sektör büyüyünce gelişim yavas oluyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.