mehmeter46 adlı üyeden alıntı

Sessiz kalmak zulmü alkislamaktir. Şehidimiz sessizlerin sesi olduğu için, idealini ülküsünü anlattığı için vatan haini teröristler tarafından katledildi.

Olaya bu yolda can vermek de nedir diye bakacağınıza vatan hainlerinin devletin imkanlariyla okuduğu okulda yaptığı katliama laf söyleyin.

Bu kavgayı çıkaran Ülkü Ocakları değil vatan hainleridir. Vatan hainlerinin doguda yol kesmesi,harac almasi, universitede sözüm ona özgürce devleti bölmeye yönelik çığırtkanlik yapmasına kaygi ve endişe duymuyorsan kardeş sana gercekten cok anlamsız geliyordur.


Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Bu kavga ülkücüyle solcunun kavgası değildir. Bu kavga, üniversitesinde PKK APO yazılarını, pkk yürüyüşlerini kendine yediremeyen vatansever Türk gençlerinin kavgasıdır. Bunu yapan/savunan/destek veren en adi vatan haininden başkası değildir. Burada ki kavga bir siyaset kavgası değil, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunanların kavgasıdır. Bundan sonra her üniversitedeki pkklılar kendini iyice emniyete alsınlar, istedikleri iç savaşsa buna hazırız.
Milliyetçilerin bir sloganı vardır burdan hatırlatayım '' Yurt için ölmeye, öldürmeye hazırız ! ''


zenko56 adlı üyeden alıntı

siyasi görüş degil bu hocam! bunun adı dava ve davaya inanmaktır. bu olayı particilik ile karıştırmayın sakın.Herkes ülkücü olamaz bu hayatta, davaya inanmak yola bas koymak ruh meselesidir. Gerekirse milliyetçiligin için , yurt severligin için ölmektir. Allah rahmet eylesin


Oğulcan adlı üyeden alıntı

Ah be Çağlar :)

Ege üniversitesini o gün görmen lazımdı. Her tarafa bez parçaları asmıştı bu şerefsizler. Bangır bangır kürtçe şarkılar çalıyorlardı ne olduğu bilinmeyen. Gelene gidene laf atıyorlardı.

Sol Sağ kavgası değil bu. Vatan kavgası. Ülkenin içinde yapılan terör propagandasına konulan tepkidir bu.

Ama haklısın, tüm basın bunu 'sağ-sol' kavgası olarak veriyor. Gözlerimizle gördük ki sağ sol değil bu.


zenko56 adlı üyeden alıntı

"]

[/URL]

Herkes görsün bakalım bu gençler neden ölüyormus..olayı hala rant meselesine ya da siyasete baglayanlar iyi baksın bu resime


Konuya yazdığım yorumla ilgili tepki gördüm. Bu yüzden bir açıklama yapmak istiyorum.

Ben hayatını kaybeden kardeşimizin ülküsüne , misyonuna veya kişiliğine hakaret etmedim. Evet belki olay siyaset değil. Yanlış terim kullandım. Sağ - Sol kavgasıda değil. Bunları kabul ederim. Ama bu olay öyle iç savaş , keseriz biçeriz olayıda değil. Ben yitip giden gencin hayatına üzüldüğüm için sitem ettim. Sağ sol kavgasına değil siyasete değil.

Ben kimseye bu saçmalıklar karşısında susun veya kabul eden bir yaklaşımda bulunun demiyorum. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Herkes bunu bilecek ve herkes vatanına sahip çıkacak. Ege Üniversitesinde PKK yanlıların yaptığı tamamen çığrından çıkmış hareketlerle Fırat Kardeşimiz değil DEVLET ilgilenecekti. Sitemim buna işte. Gencecik çocuk hayatını kaybetmeyecekti. Ben yitip giden gençlerimize yanıyorum arkadaşlar. Devamının gelmemesini istediğim için sitemkar konuştum. Daha başka Fıratlar olmasın diye.

Şimdi isteyen arkadaşlarım beni yine yanlış anlamaya devam edebilir. Gözdağı verircesine konuşabilir. Kimse unutmasın bende bir TÜRK Genciyim. Atamı , ülkemi , toprağımı ve ecdadımı en az sizler kadar iyi bilirim ve korurum.