-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, benim e-ticaret üzerine bir wordpress sitem var ve bunun temasını internetten bulup indirmiştim. forum da geçen gün ücretsiz indirilen temanın warez olması halinde olabilecek sıkıntılardan bahsetmişlerdi. ben ftpden functions.php dosyasına baktım ve bahsedilen kodları bulmadım. ancak rahat değilim ve googleda defalarca aramama rağmen temanın warez olup olmadığını belirten bir site yada program bulamadım. siz yardımcı olabilir misiniz, bildiğiniz bir yöntem var mıdır? teşekkürler.
sitem:
www.konferansinemakoltugu.com
Ofis Koltukları - Cafe Sedir Koltuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet biliyorum. benim indirdiğim temanın warez olup olmadığını nasıl öğrenebilirm. teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
eticaret, seo
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu temanın warezleri internette mevcut sistem bilgisinden temanın hangi sürüm olduğuna bakabilirsiniz. Sonuçta ödeme yapmadığınız için warezdir diyoruz. Woocommerce güncellemesi yapmamaya özen gösterin. Database bozacak şekilde bir güncelleme gelip bütün ürün bilgilerinin görünümünü bozabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
F** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ShaiyaPazar adlı üyeden alıntı
merhabalar öncelikle tema gayet hoş ve warez bir temadır warez olamasını tema yapımcısının web sitesinde paylaştığı ŞARTLAR VE KOŞULLAR başlığının altındaki LİSANS kısmında görebilirsiniz "
http://yithemes.com/terms-and-conditions/" bu web siteni olumsuz etkilermi konusuna gelince eğer functions içerisinde kilitli kodlar yoksa için rahat bir şekilde kullanabilirsin adam zaten yabancı hiç bir şekilde bir sıkıntı çıkmaz.
ilginize teşekkürler, functions.php içinde ben kilitli kod bulamadım, ayrıca mümkün olduğunca güncelleme yapmıyorum. function içeriği şöyle sizce bir sıkıntı olur mu.
/**
* Your Inspiration Themes
*
* @package WordPress
* @subpackage Your Inspiration Themes
* @author Your Inspiration Themes Team
*
* This source file is subject to the GNU GENERAL PUBLIC LICENSE (GPL 3.0)
* that is bundled with this package in the file LICENSE.txt.
* It is also available through the world-wide-web at this URL:
* http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.txt
*/
//let's start the game!
require_once('core/load.php');
//---------------------------------------------
// Everybody changes above will lose his hands
//--