-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hayır vermedim.
Dediğim gibi .PSD ve .HTML parkuru değişik bir parkur.
Wordpress son kullanıcı parkuru, Wordpress kullanabilen herkez o dosyayı alabilir.
.PSD alan kişi , Html bilmesi gerekir, css bilmesi gerekir. ( Kitlesi değişkenlik gösterebilir. )
.HTML alan kişi editörde açıp sitesini düzenleyebilecek kapasitededir..PSD bilmesine ve tasarım yapmasına gerek yoktur, hazır fikri, tasarımı satın alır.
Tercih edilen bir dosya türüdür, %60 kitleye sahiptir.
.WORDPRESS alan kişi ise dediğim gibi son kullanıcıdır.CMS sistemini kullanmayı biliyor ise temayı alır yükler ve dilediğini yapar. .PSD bilmesine .HTML bilmesine gerek yoktur. %90 Kitleye sahiptir.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Gökhan merhaba, benim fikrim güzel bir kitap ve o kitapla ilgili tartışmaların envato destek gibi tartışmaların yapılabileceği bir site.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
GhostRider adlı üyeden alıntı
Gökhan merhaba, benim fikrim güzel bir kitap ve o kitapla ilgili tartışmaların envato destek gibi tartışmaların yapılabileceği bir site.
Merhaba dostum, bende aynen öyle düşünüyorum :)
Kitap alan arkadaşların sorularına bizzat cevap vereceğim ve doğruları / yanlışları hep beraber tartışabileceğiz.
Soru - Cevap sistemi ile bunu çözerim. Şu anda bir matbaa ile görüşüyorum bu işin bir prosedürü var :) Önce onu çözeyim gelişmeleri burada paylaşacağım.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci / Ekonomist
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben kesin alırım. Üzerinde çalıştğım tema var ve themeforest göndermek istiyorum bitince nasıl yapılır bilmiyorum kaldıki bir kez alışveriş yaptım ne nasıl kullanılır tam bilmiyorum.
Satın alırım kitabı hocam ben
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kesinlikle alırım, birkaç tane tema eklemeyi o kadar çok denedim ancak sonuç nafile ingilizcem tam olmadığından gelen mailleri de tam çeviremedim. Tema eklemeyi, ayrıntılarını, olması gerekenleri içeren bir kitap olursa hemen alırım. Hatta kitap çıkarsa mesaj atarsanız sevinirim, internete pek girme şansım olmayabilir ilerleyen birkaç haftada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
HellBoy05 adlı üyeden alıntı
Ben kesin alırım. Üzerinde çalıştğım tema var ve themeforest göndermek istiyorum bitince nasıl yapılır bilmiyorum kaldıki bir kez alışveriş yaptım ne nasıl kullanılır tam bilmiyorum.
Satın alırım kitabı hocam ben
burakisci adlı üyeden alıntı
Kesinlikle alırım, birkaç tane tema eklemeyi o kadar çok denedim ancak sonuç nafile ingilizcem tam olmadığından gelen mailleri de tam çeviremedim. Tema eklemeyi, ayrıntılarını, olması gerekenleri içeren bir kitap olursa hemen alırım. Hatta kitap çıkarsa mesaj atarsanız sevinirim, internete pek girme şansım olmayabilir ilerleyen birkaç haftada.
Durumu değerlendiriyorum arkadaşlar, bir yayın evi ile görüşmelerim hala devam ediyor sonuçlanınca buradan bildireceğim.
Kitabımda satışları arttırmanın ipucları, .PSD ve .HTML dosya üretip satışa koyma gibi şeyler yer alacak. WORDPRESS konusunda %100 bilgim yok o yüzden o konuya değinmeyeceğim.
Kitap yanında bir CD kesinlikle olacak, ve kitabı satın alan arkadaşların soru sorabileceği bir platformda düşünüyorum.
Lütfen takipte kalın.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ev Erkeği
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam themeforest'a katılmak için örnek 2-3 tasarım(html+css/wordpress vs.) ve inceliklerinide anlatan bölümler ayırırsanız kesinlikle alırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kitap yazımına başladım arkadaşlar ..
Takip süreci, gelişmeler ve çıkış tarihi hakkında bilgi almak isteyenler lütfen emial aboneliği sayfasından e-mail adreslerini kayıt ettirsinler.
Link :
http://book.gokhankara.net/newsletter/
Teşekkürler, saygılarımla ..