Size bu sistemde 2007'den beri devam eden Clixsense'yi tanıtmak istiyorum. Cixsense 8 yıldır açık olan ve şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadığım bir PTC sitesi. Diğer PTC sitelerinde de bulunan, görevler yaparak, uygulamalar yükleyerek ve referans üzerinden para kazanmanın yanında, onlardan daha çok kazandıran Anket doldurarak para kazanma istemini sitelerinde bulundurmaları. Normalde reklam tıklayarak çok fazla kazanç elde edemeseniz bile anketler tane başı 0,85-1,33-2,33 vs. gibi ücretler vererek iyi miktarda para kazandırıyor. Buradan kazanacağınız para ile bir ev geçindiremezsiniz elbette ama iyi bir ek gelir ve öğrencinin ekstra harcamalarının bir kısmını karşılayacak parayı bulabilirsiniz.

Clixsense ile para kazanma yolları:


Reklamlara tıklayarak
Anketleri(Surveys) doldurarak
Offers kısımından,
Size verilen Task'ları yaparak,
Clixgrid oyunu ile,
Referans bularak,
Yarışmalar ile kazanabilirsiniz.




Ayrıca sitede bulunan sekmesinden clixsense toolbar'ı da yükleyerek gelen anket, reklam ve tasklardan hızlı şekilde haberdar olabilir ve gerekirse "options" bölümünden geldiğinde sizi uyaran alarm ayarlayabilirsiniz.

Ödemelerinizi Standard Üyeler 8$'a Premium Üyeler ise 6$'a ulaştığında paranızı PayPal, PayToo ve Payza hesaplarınızdan birine çekebilirsiniz.



Üye Olmak İçin
Refli
Refsiz



Refim olarak kayıt olanlara en kısa sürede mail yoluyla ulaşıp yardımcı olmaya çalışacağım. Onun dışında sorularınızı bu başlık altına veya blog adresine yorum olarak yazabilirsiniz.