FMH adlı üyeden alıntı

Hem dediğin şekilde hem de haber olursa gayet iyi olur. 25bin nüfuslu bir ilçede matbaa vardır. Matbaa varsa yerel gazete de vardır. Gazatr sahibinden izin alarak haberlerini sitende paylaşman için izin iste..
Öncelikle yerel yakın siteye girmesini sağla.
2-3 bin kartvizit bastır ve dagit. Önce yerel den hit çekin sonra google da yukselmeniz kolay olur.
Dediğimiz nüfusta bir ilçenin google aramaları tahmininde xxx haber 10-20bin xxz haberler 1-10bin arası diye düşünüyorum.

ilçemdeki Yerel gazete 6 sayfa şeklinde çıkıyor. yarısı reklam zaten :) ilçemdeki yerel site de sanırım ajans ile çalışıyor. Araya adam koyarak bende bir ajansla ucuza anlaşmayı düşünüyorum.
Ama kart vizit bana nasıl fayda sağlayacak onu tam çözemedim

Ek Olarak:

EgeDizayn adlı üyeden alıntı

hocam ilçeye 1 2 tane de kamera çaktınmı çanlı yayın diye günlük giren sayısı artar bende vardı ilçe için açmıştım belediye ile görüş birazda yandaş olduğunu belli et belediye başkanına videolar yükle youtubeden kanal aç siten için turistik yer demişsin otel pansiyon varsa reklamlarını alırsın nerde yemek yenir reklamlarını alırsın mesela git lokantaya reklam yapacam de internetten para iste yemeklerini tanıt hizmetini tanıt yerel gazete çıkar aylık gazete 500 tane bastırsan esnaflara dağıtsan esnaflardan gazeteye reklam al sponsor lazım de daha birsürü şey :) kafana yatarsa yaptım denenmiş olumlu dönüş alınmıştır.

canlı kamera işi zor be hocam. Belediyeminde adı batsın :D yandaşlık felan yapmam :D