lostyazilim
tr.link

Kim? Hangi Kategorideki Sitesinden Ne Kadar Kazanıyor ?

29 Mesajlar 4.576 Okunma
lstbozum
tr.link

ReCo ReCo www.recepbaglar.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad R** B**
  • Mesajlar 791
  • Beğeniler 22 / 98
  • Ticaret 9, (%100)
1 Adet eğitim sitem var aylık kazancım 60-70 lira.

wmaraci
reklam

dursunyilmaz dursunyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek UI Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** Y**
  • Mesajlar 242
  • Beğeniler 24 / 128
  • Ticaret 3, (%100)

fevzib adlı üyeden alıntı

- 1 adet Türkçe sağlık sitem var aylık 90-120 arası kazanıyorum
- Yeterli tecrübeye sahip olmadığım için herhangi bir tavsiyede bulunamayacağım, fakat kafamı karıştıran 2 ekran görüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum;

Gün içinde sürekli adsense panelime girip son durumu kontrol ediyorum söyle bir şey fark ettim ki Almanya'dan siteme giren Türk ziyaretçiler reklamlara tıkladığı zaman çok yüksek tbm oranı elde ediyorum üstelik sitem Türkçe makale ağırlıklı bir sağlık sitesi...

http://i.hizliresim.com/yPq3zL.png" />

http://i.hizliresim.com/6ZNXyP.png" />

- HOCAM Sitenizde kaç makale var ? Ve ne sıklıkla makale giriyosunuz

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

dursunyilmaz adlı üyeden alıntı

- HOCAM Sitenizde kaç makale var ? Ve ne sıklıkla makale giriyosunuz

Sitemde 310 tane makale bulunuyor adresi purtukal . com , düzenli olarak makale ekleyemiyorum. Bazen 4-5 gün yazmıyor daha sonra tek seferde ekliyorum. 6 aydır kurulduğunu düşünürsek ayda 50 makale ekliyorum.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
kimse hangi siteden ne kadar para kazanacağını yazacağını pek sanmıyorum çünkü o kadar çok emek hırsızı var ki

wmaraci
wmaraci

fevzib fevzib WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 396 / 113
  • Ticaret 78, (%100)

aktuelsöylesi adlı üyeden alıntı

kimse hangi siteden ne kadar para kazanacağını yazacağını pek sanmıyorum çünkü o kadar çok emek hırsızı var ki

Evet hocam haklısınız fakat emek hırsızları uzun vadede hiçbir zaman başarılı olamazlar ben bugüne kadar başka sitelere zarar vererek, onların içeriklerini copy-paste yaparak veya farklı yöntemlerle emek hırsızlığına yönelen insanların yıllarca para kazandığını veya başarılı olduğunu ne gördüm nede duydum.

Fakat örneğin ben derslerimin yoğunluğundan dolayı fazla sitemle ilgilenemiyorum fakat bütün gün internet başında olan ve internetten para kazanmayı düşünen kişiler düzenli ve disiplinli çalışarak sadece makale yazarak, yazdıkları makaleleri satarak veya internet sitelerinde yayınlayarak bile pek fazla bilgi ve tecrübeye ihtiyaç duymadan bir süre sonra düzenli para kazanmaya başlayabilirler. Tek şart normal hayatta bir iş yerinde nasıl ki düzenli şekilde çalışıyorsanız internet başında da aynı şekilde düzenli ve disiplinli şekilde çalışmak.
erdalgozum Mrkurt

kişi bu mesajı beğendi.

political political ... Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 428
  • Beğeniler 9 / 105
  • Ticaret 38, (%100)
Öncelikle bu konunun yanında yeni bir sekme aç. Google Trends'e gir. Son 1 haftanın hatta daha detaylı olsun diye son 1 ayın verilerini güzelce incele. İnsanlar ne aramış bir bak.

Bunu herkes biliyor deme ama... Zira orda gördüklerini iyi okuman gerekiyor. Çünkü insanlar tekrar eden günlerde tekrar eden aramaları yaparlar. Çok fazla detay vermek istemiyorum çünkü her gören gidip açmasın. Açsalar da iş yapamıyorlar orası ayrı da neyse.

Eğer girip oradaki döngüyü yakalayabilirsen çok güzel kazançlar elde edersin. Ne kadar kazanabilirim diyorsan tek günde 250+ Lirayı bulabilirsin.

Benden bu kadar. Herşeyin detaylı olarak verilmesini beklemeyin.

Kazanmak istiyorsanız;

Araştırın!

Analiz yeteniğinizi geliştirin!

Sosyal medyayı takip edin!

Her zaman yapılmayanı yapmanıza gerek yok, bazen en iyisini hedefleyerek yapılanlar üzerine gitmekte gerekir.
isousluer Farazi erdalgozum

kişi bu mesajı beğendi.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

political adlı üyeden alıntı

Öncelikle bu konunun yanında yeni bir sekme aç. Google Trends'e gir. Son 1 haftanın hatta daha detaylı olsun diye son 1 ayın verilerini güzelce incele. İnsanlar ne aramış bir bak.

Bunu herkes biliyor deme ama... Zira orda gördüklerini iyi okuman gerekiyor. Çünkü insanlar tekrar eden günlerde tekrar eden aramaları yaparlar. Çok fazla detay vermek istemiyorum çünkü her gören gidip açmasın. Açsalar da iş yapamıyorlar orası ayrı da neyse.

Eğer girip oradaki döngüyü yakalayabilirsen çok güzel kazançlar elde edersin. Ne kadar kazanabilirim diyorsan tek günde 250+ Lirayı bulabilirsin.

Kazanmak istiyorsanız;

Araştırın!

Her zaman yapılmayanı yapmanıza gerek yok, bazen en iyisini hedefleyerek yapılanlar üzerine gitmekte gerekir.

Bu tarz konulara verilebilecek en güzel cevaptı.

chimera chimera Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Otelcilik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad V** C**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 69 / 50
  • Ticaret 6, (%100)
Bi ara adult sitem vardı günlük 100 lira alıyodum, kapattım illegal işlere girmeyeyim dedim kendime. 100 kişiden 80 i kadın sitesi aç dedi 1 ay önce açtım. 10 gündür adsense var hesap bakiyemde 0.02 lira var.

erdalgozum erdalgozum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Profesyonel SEO Uzmanı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 237
  • Beğeniler 112 / 91
  • Ticaret 9, (%100)
Konuyu kardeşimiz çok net bir şekilde açıklamış tebrik ediyorum MaşaAllah.

fevzib adlı üyeden alıntı

Evet hocam haklısınız fakat emek hırsızları uzun vadede hiçbir zaman başarılı olamazlar ben bugüne kadar başka sitelere zarar vererek, onların içeriklerini copy-paste yaparak veya farklı yöntemlerle emek hırsızlığına yönelen insanların yıllarca para kazandığını veya başarılı olduğunu ne gördüm nede duydum.

Fakat örneğin ben derslerimin yoğunluğundan dolayı fazla sitemle ilgilenemiyorum fakat bütün gün internet başında olan ve internetten para kazanmayı düşünen kişiler düzenli ve disiplinli çalışarak sadece makale yazarak, yazdıkları makaleleri satarak veya internet sitelerinde yayınlayarak bile pek fazla bilgi ve tecrübeye ihtiyaç duymadan bir süre sonra düzenli para kazanmaya başlayabilirler. Tek şart normal hayatta bir iş yerinde nasıl ki düzenli şekilde çalışıyorsanız internet başında da aynı şekilde düzenli ve disiplinli şekilde çalışmak.

Ek Olarak: Buda başka bir güzel cevap. Bu konudaki alıntı yaptığım bu iki kardeş konuyu güzel özetlemiş. Tebrikler MaşaAllah.

political adlı üyeden alıntı

Kazanmak istiyorsanız;

Araştırın!

fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel SEO Uzmanı
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al