ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
1 Adet eğitim sitem var aylık kazancım 60-70 lira.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
kimse hangi siteden ne kadar para kazanacağını yazacağını pek sanmıyorum çünkü o kadar çok emek hırsızı var ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Öncelikle bu konunun yanında yeni bir sekme aç. Google Trends'e gir. Son 1 haftanın hatta daha detaylı olsun diye son 1 ayın verilerini güzelce incele. İnsanlar ne aramış bir bak.
Bunu herkes biliyor deme ama... Zira orda gördüklerini iyi okuman gerekiyor. Çünkü insanlar tekrar eden günlerde tekrar eden aramaları yaparlar. Çok fazla detay vermek istemiyorum çünkü her gören gidip açmasın. Açsalar da iş yapamıyorlar orası ayrı da neyse.
Eğer girip oradaki döngüyü yakalayabilirsen çok güzel kazançlar elde edersin. Ne kadar kazanabilirim diyorsan tek günde 250+ Lirayı bulabilirsin.
Benden bu kadar. Herşeyin detaylı olarak verilmesini beklemeyin.
Kazanmak istiyorsanız;
Araştırın!
Analiz yeteniğinizi geliştirin!
Sosyal medyayı takip edin!
Her zaman yapılmayanı yapmanıza gerek yok, bazen en iyisini hedefleyerek yapılanlar üzerine gitmekte gerekir.
3 kişi bu mesajı beğendi.
chimera
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Otelcilik
-
-
Ad Soyad
V** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bi ara adult sitem vardı günlük 100 lira alıyodum, kapattım illegal işlere girmeyeyim dedim kendime. 100 kişiden 80 i kadın sitesi aç dedi 1 ay önce açtım. 10 gündür adsense var hesap bakiyemde 0.02 lira var.