Bu programlar artık hiç yararlı değil. Alexa için yararlı ama proxy uygulamasıyla çalışıyor Google'de Panda algoritması her geçen gün geliştiriliyor Sandbox'a girenler her geçen gün artıyor.
İşe mani olmak istemem ama pekde tavsiye etmem.
İşe mani olmak istemem ama pekde tavsiye etmem.
kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı
Arkadaşın ürünü proxy değil bildiğim kadarıyla. Gerçek kişi ve ip'lerce giriliyor. Yani istiyorsan kendin program kullanır, kazandığın kredi karşılığı hit alırsın, istersen paket satın alırsın programla uğraşmazsın.Booster programları proxy kullanıyor, çoğunlukla da bir faydası olmaz elle tutulur.
o Organikhit programında var . organikhit.net Ejder'in yaptığı bir uygulama.Bu sırf parayla benim arkadaşta yapıyorduda proxyle yapıyordu o yüzden merak ettim
Bizim ki proxy ile çalışmıyr tamamen gerçek bilgisayar ip lerinden geliyor.. bu yüzden hiçbir zararı olmuyor. proxy ile çalışan sistemler sitelere hiçbir faydası olmaz.. bizim hem programımız var hemde kredi satıyoruz. isterseniz programın demosunu gönderebilirim.. programın kredi den farklı programın senelik kullanım bedeli 30 tl siz programın panelinden girip sitelerinizi ekleyip daha sonra programı bilgisayarınızda çalıştırıyorsunuz. siz programı çalıştıktan sonra sizde sistemde aktif olan üyelerin havuzuna dahil olup online olan üyelerin programları birbirlerinin sitelerini ziyaret ediyor..
Kusura bakmayın bir kaç gün yoktum biraz geç bir cevap oldu....