Sen de haklısın, 2 sene önce sırf daha fazla zehirlenmemek için bıraktığım sigaraya bizi soymasınlar diye tekrar başlıyorum.
Yasaklarla bi derdim yok benim hocam. Ben içen bir insan da değilim. Onu belirtmek isterim. Hocam bu ülkenin maddi olarak karşılaması gereken şeyler için vergi alıyorlar almalılarda. Peki bu alınan vergilerin kaçı acaba işe yarıyor. Duble yol yapmakla mı övünelim. Bakın ben şu anki hükümetin taraftarıydım ama cumhurbaşkanımızın yaptıklarını görüyorsunuz. Oğlunun cemaat yurtlarını kapatıp kendine yurt açması. Camide bağış toplayan hocanın parayı cebe atması. Verdiğimiz vergilerle saray yapması. Peki sizce vergilerimiz ne kadar gerekli yerlerde kullanılıyor. Yapılmasın mı yapılsın. Çünkü bu ülkeye hizmet gerek. 3. Köprü havalimani deniz altında otoyol tüneli yapılması vs çok güzel ama ha bire bi şeyi yasaklıyorlar peki bunun parasını kimden alacaklar?
Ama yasaklar olmalı mesela kapalı alanda icilmesinden bende rahatsizim bu tur yasaklar güzel ama sonuçları bize yansıyor.
Ek Olarak:
Ben de sigara yasaklarının olması taraftarıyım ve bu yapılanları destekliyorum. Benim demek istediğim diğer zorunlu vergilerden bu fark karşılanmaya çalışılınca halka daha fazla yüklenilecek. Peki bu halk bunu nasıl kaldıracak?
İşte demek istediğim tam olarak buydu. Bende destekliyorum sigara alkol vs sorun yok olmalı boyle yasaklarda. Ama gene bize binecek