konunun içine girmek istemedim ama dayanamadım bu yasaklar konusunda. her şeye yasak koyuyorlar. bizi resmen ellerinde oyuncakmışız gibi ne derse yaptırtmaya çalışıyorlar. zenginden alıp fakire verceklerine, fakirden alıp zenginlere veriyorlar. her sene bir şeye hem yasak geliyor hemde zam yapılmışın üzerine tekrar zam yapıyorlar.
amaçları gerçekten bu millete sigara bıraktırmaksa bunu yasaklarla yapmazlar. istanbulda %40 dan fazla dükkanların cafelerin içinde sigara içiliyor. sigara içmeyi yasak koycakları yerine, sigarayı bırakmaları için yasak koyulmadan başka alternatiflerde yapılabilir. hemde gerçekten işe yarayabilir. ben açıkcası karşıyım böyle şeylere.
amaçları gerçekten bu millete sigara bıraktırmaksa bunu yasaklarla yapmazlar. istanbulda %40 dan fazla dükkanların cafelerin içinde sigara içiliyor. sigara içmeyi yasak koycakları yerine, sigarayı bırakmaları için yasak koyulmadan başka alternatiflerde yapılabilir. hemde gerçekten işe yarayabilir. ben açıkcası karşıyım böyle şeylere.
Nası karşısın kardeşim senin beni zehirlemeye ne hakkın var söylesene ?