lostyazilim
tr.link

Tekel korkumuzu Hiç Yenemeyecek Miyiz. Seo Sonsuza Kadar Seo Hocasında mı Kalacak ?

14 Mesajlar 2.064 Okunma
acebozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Arkadaşlar.
Düzenli çalışan bir ekip ile seo hizmeti verilse. 5 Kazanacağıma 3 kazanayım deyip kalite arttırılsa neden seo konusunda Türkiyede Seohocasına rakip olamyalım.

İnsanlarda bu tekel korkusu oldukça ilerleme sağlanmayacak. Kimle konusam
"seo hocası bu işi tekelinde tutuyor"
boy ölçülmez diyor.

Bu düşünce ne kadar da basık. Google varken yendex açılıyor. Google varken İran ve çin bile kendine arama motoru yapıp kazanıyor.

Bu dünyada hangi devi gördüyseniz hep bir rakibi var. Fakat bizim ülkede çalışmayı sevmediğimizden mi nedir, Hep başaramayız olmaz sözleri yükseliyor.

Basit olduğunu iddia etmiyorum.
Sadece bu korkunun ve özgüven azlığının sebebi nedir ?

Yada siz farklı mı düşünüyorsunuz da benim bu konuyu açtığım herkes özgüvensiz ?

Kimseye kırmak yada övmek için yazmadım bunları sadece ufak bir eleştiri.

Ne diyorsunuz. Bir firma çıkıp Seohocasına rakip olamaz mı?

Yada böyle bir işe kalkışmak aptalca mı olur ?
dtmuratcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

blogkum blogkum iyi gidiyor Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 7 / 53
  • Ticaret 3, (%33)
Seohocası bana göre dandik bir firma

Her şey yolunda.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

blogkum adlı üyeden alıntı

Seohocası bana göre dandik bir firma

Aha :) İlk defa duyuyorum. Şİkayetler falan gördüm de hiç dandik diyeni bilmiyordum :)

Ustam konus ya. Neden dandik neden bu kadar büyütülüyor. Bu arada ben tanımam kendilerini.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
Millete özgüvensiz diyorsun ama sizde var mı bir icraat? İlk kendinizden başlayın. Kimse yoksa ve anlattığınız özgüven sizde varsa, yatırım gücü, iş gücünüz varsa hemen başlayabilirsiniz. Böylece örnek olursunuz. Ayrıca yatırım gücünüzü göstererek iş gücünü elde edebilirsiniz. Bir ekip kurabilirsiniz. Haydi sizden bir proje başlangıcı bekliyoruz -wmaracı- olarak.
ToR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

Millete özgüvensiz diyorsun ama sizde var mı bir icraat? İlk kendinizden başlayın. Kimse yoksa ve anlattığınız özgüven sizde varsa, yatırım gücü, iş gücünüz varsa hemen başlayabilirsiniz. Böylece örnek olursunuz. Ayrıca yatırım gücünüzü göstererek iş gücünü elde edebilirsiniz. Bir ekip kurabilirsiniz. Haydi sizden bir proje başlangıcı bekliyoruz -wmaracı- olarak.

Ben projemi çoktan baslattım. Ama bu işin tek başına olmayacağını zaten herkes kabul eder. Para ve başarıdan daha önemli olan dostluk insanlık için hemen herkesle ekip kuramıyorum. Zaten basarısız olur böyle alel acele kurulan bir ekip ve bu basarısızlık can sıkar. Emin ve önceliği dostluk olarak görüp ilerliyorum. Ama siz ufak bir ayrıntıyı kaçırdınız galiba :) Mevzu benim baslayıp baslamam değil ki. Mevzu böyle bir ekip kurulup basarılı olunamaz mı ?

Ek Olarak:

Haydi sizden bir proje başlangıcı bekliyoruz -wmaracı- olarak.

17 yasımdan beri çok iş yaptım hayatımı kazandım. Şuan 2 çocuk buyutuyorum. Yasım küçük ama böyle tuzaklara düşmeyecek kadar büyümüşüm. :)

Siz wmaracı mod. musunuz da benden wmaracı adına bişey bekliyorsunuz :)

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ben projemi çoktan baslattım. Ama bu işin tek başına olmayacağını zaten herkes kabul eder. Para ve başarıdan daha önemli olan dostluk insanlık için hemen herkesle ekip kuramıyorum. Zaten basarısız olur böyle alel acele kurulan bir ekip ve bu basarısızlık can sıkar. Emin ve önceliği dostluk olarak görüp ilerliyorum. Ama siz ufak bir ayrıntıyı kaçırdınız galiba :) Mevzu benim baslayıp baslamam değil ki. Mevzu böyle bir ekip kurulup basarılı olunamaz mı ?

Benim görüşüm:

Eğer ilerisi için hayalleri olan bir web sitesi düşünüyorsanız (bu; arama motoru veya herhangi bir web sitesi olabilir) bunun için wmaracında konu açıp böyle bir projem var demek mantıksız olur (size söylemiyorum, bazı arkadaşlara hitaben..). Zaten bu forumdaki çoğu webmaster ve webmaster adayı alaylı olarak bu işin içerisindeler. Çoğu akademik bir eğitim almamış. Bu yüzden başarılı olabileceklerini sandığım "kişi sayısı" çok az.

Bu tür projeleri şirketlerin gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Şirketlerimizin bakış açıları ise; risk bize göre değil, şeklinde. Yani rakip olmak yatırım isteyen bir iş. Yatırımı yaptığın iş ise risk isteyen bir iş. Riske hazır "yerli bir teknoloji firması" Türkiye'de henüz yok.

Eğer prof. - yarı profesyonel arkadaşlar bu işe bir el atıp, zaman içerisinde yerli bir arama motoru veya bir başka dünyaca ünlü sitelere rakip niteliğinde websitesi kurarlarsa, sonuna kadar desteklerim.

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
seohocası neden seviliyor?
-Bloğunda güncel bilgiler paylaşıyor
-Seo araçları güncel
-Kaan Gülten Kitapları keza öylesine
-Forum (Fuub) şuan aktif olarak kullanılmasada sorun olmuyo
-Ve Para güvende bi sorun mu oldu siteniz geriledi mutlaka ilgileniliyor
-Referanslar Güçlü
Peki Diğer arkadaşların sorunu ne
-Hayalci olmaları
-Paketci olmaları
-Müşteri kandırmaları (mert balcıdan paket olarak aldım faydası hala var öneriyorum istisnadır)
-Bir siteyle olacağını düşünmeleri
-raporun 1günde teslimi
vs vs
uzar liste dediğim gibi adamın ekibi var sana hertürlü destek sağlıyor

Ek Olarak:

Benim görüşüm:

Eğer ilerisi için hayalleri olan bir web sitesi düşünüyorsanız (bu; arama motoru veya herhangi bir web sitesi olabilir) bunun için wmaracında konu açıp böyle bir projem var demek mantıksız olur (size söylemiyorum, bazı arkadaşlara hitaben..). Zaten bu forumdaki çoğu webmaster ve webmaster adayı alaylı olarak bu işin içerisindeler. Çoğu akademik bir eğitim almamış. Bu yüzden başarılı olabileceklerini sandığım "kişi sayısı" çok az.

Bu tür projeleri şirketlerin gerçekleştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Şirketlerimizin bakış açıları ise; risk bize göre değil, şeklinde. Yani rakip olmak yatırım isteyen bir iş. Yatırımı yaptığın iş ise risk isteyen bir iş. Riske hazır "yerli bir teknoloji firması" Türkiye'de henüz yok.

Eğer prof. - yarı profesyonel arkadaşlar bu işe bir el atıp, zaman içerisinde yerli bir arama motoru veya bir başka dünyaca ünlü sitelere rakip niteliğinde websitesi kurarlarsa, sonuna kadar desteklerim.

evet bu aralar arama motoru sayısı arttı ama geliştiren yok problem burada

FurkanHisamioglu FurkanHisamioglu Arayüz Çizeri Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** H**
  • Mesajlar 1763
  • Beğeniler 214 / 508
  • Ticaret 11, (%100)
Hocam SEO Hocası'nın avantajı; SEO kavramı henüz Türkiye'ye yeni yeni geldiği ve SEO bilenlerin sayısının bugüne kıyasla yok denecek kadar az olduğu bir dönemde piyasaya giriş yapmış olmasıdır. Yılların tecrübesi var doğal olarak. Büyük büyük şirketler de bu tecrübeden dolayı onlarla çalışıyor. Böylece referansları kabarıyor. Ayrıca SEO Hocası sırf kendi emekleriyle gelmedi buraya. Her yerde reklamlarını görüyoruz.

Ha bi de o kadar profesyonel ise neden kendi sitesinin SEO puanı 82?

.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)
Seo Hocası'nı sanırım tek siz tekel olarak görüyorsunuz. :) Açıkçası Seo Hocası'nın tekel olarak görüldüğünü ilk sizden duydum.

BrutalStar BrutalStar Yazılımcı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** C**
  • Mesajlar 697
  • Beğeniler 149 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

marcelino adlı üyeden alıntı

Hocam SEO Hocası'nın avantajı; SEO kavramı henüz Türkiye'ye yeni yeni geldiği ve SEO bilenlerin sayısının bugüne kıyasla yok denecek kadar az olduğu bir dönemde piyasaya giriş yapmış olmasıdır. Yılların tecrübesi var doğal olarak. Büyük büyük şirketler de bu tecrübeden dolayı onlarla çalışıyor. Böylece referansları kabarıyor. Ayrıca SEO Hocası sırf kendi emekleriyle gelmedi buraya. Her yerde reklamlarını görüyoruz.

Ha bi de o kadar profesyonel ise neden kendi sitesinin SEO puanı 82?

Bu puan muhabbetlerine çok takılmayın hocam pek bir önem arz etmiyor. :)

BLOG | http://safkaninsan.blogspot.com/
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al