Dil bilgisi olmadan kitap zaten kaliteli olmaz. Eger csste ve photoshopta iyi olsaydin suan yaptigin tema 10 numara olurdu, böyle kimsenin kullanmicagi birsey olmazdi. Belki ilk teman, belkide suana kadar ugrastigin cok deger verdigin bir tema yapiyorsun ve kendinle gurur duyuyorsun ama birak gercekten temadan anlayan insanlar yapsin bunlari. Bence insanlar en iyisini yapabildikleri seylerle ugrasmalari lazim. Daldan dala atlamak herseyle ugrasmak, biraz sunla biraz bunla falan demek olmaz veyahut csste ve pste iyi degilsen yinede inat ettip daha iyisini basarabilirim diyipte yine eskisinden daha iyi olamamak bunlarin hepsi zaman kaybi. Amacim kötü birsey demek degil, ki zaten asla demem ama üzülüyorum, insanlar degerli zamanini bos seylere harciyorlar.
bir insanın kendini geliştirmesi için bi yerden başlaması gerek..çok iyi yapan insanlar var ama kendini geliştirerek sen neden onlardan biri olmayasın ki ? Belki ağır olabilir ama dedikleriniz son derece saçma.
cudjex bence bu temaya devam et.sadece birazcık daha görsellik kazandırırsan çok iyi bir kişisel tema olabilir.KİMSE'nin lafına takılma.Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demişler ya seni kötü eleştirenlerin yaptığı işlere bak öyle cevap ver yoksa muhattap bile olma.
Ek Olarak:
veririm, üsteki mesajimi yazarken senin mesajini görmedim.
gurur yapiyorsun, itiraf edecegine üsteliyorsun, inat etme bari.
peki buyur cevapim:
http://theme.cudjex.com/wp-content/themes/cudjex/style.css
/* HTML Elements */
saka misin sen? ciddiyim? cssleri bile degistirmemissin, hazir temanin csslerini bile oldugu gibi birakmissin.
etiket, enust gibi seyleri degistirmissin ama halen degistirmedigin kisimlar var.
sonra images klasörü :D:D:D türkmüsün sen? yoksa abd de felan mi yasiyorsun, hani biraz türkce biraz ingilizce kullaniyorsun? o klasörün adi images olmasi bile hazir temadir ;)
devam edelim.
bunlarin PSDlerini göster madem sen yaptin?
birak inati derim, üsteleme, yaptigin temaya ben yaptim deme.
ALLAH var yukarda, burda birkac kisiyi kandirirsin ama onu kandiraman.
gurur yapiyorsun, itiraf edecegine üsteliyorsun, inat etme bari.
peki buyur cevapim:
http://theme.cudjex.com/wp-content/themes/cudjex/style.css
/* HTML Elements */
saka misin sen? ciddiyim? cssleri bile degistirmemissin, hazir temanin csslerini bile oldugu gibi birakmissin.
etiket, enust gibi seyleri degistirmissin ama halen degistirmedigin kisimlar var.
sonra images klasörü :D:D:D türkmüsün sen? yoksa abd de felan mi yasiyorsun, hani biraz türkce biraz ingilizce kullaniyorsun? o klasörün adi images olmasi bile hazir temadir ;)
devam edelim.
bunlarin PSDlerini göster madem sen yaptin?
birak inati derim, üsteleme, yaptigin temaya ben yaptim deme.
ALLAH var yukarda, burda birkac kisiyi kandirirsin ama onu kandiraman.
haha :) saçmalığa bak..benim bu işteki en büyük öncüm olan Tayfun Erbilen bana göre çok iyi css biliyor.yaptığı temaların videolarını izlediysen eğer oda hep bu şekilde kullanır.Bunun nedeni nasıl alıştığınıza bağlıdır ki bende ingilizce kullanırım.sonuçta yaptığın tema sadece türklere hitap etmeyecek İngilizce evrensel bir dil.