Peki sizi anlıyorum.Temayı beğenmemiş olabilirsiniz.Beğenilsin diye koymamıştım zaten yorum almak için koymuştum.
Daldan dala atlamak demişsiniz.Wordpress bir temaysa ve bu temada görsel kullanılıyorsa,ve bu temada kullanılan görsel photoshoptan yapılıyorsa burda daldan atlama diye birşey göremiyorum.
Ayrıca bu ilk temam değil,ilk psd temam.Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Daldan dala atlamak demişsiniz.Wordpress bir temaysa ve bu temada görsel kullanılıyorsa,ve bu temada kullanılan görsel photoshoptan yapılıyorsa burda daldan atlama diye birşey göremiyorum.
Ayrıca bu ilk temam değil,ilk psd temam.Değerli yorumlarınız için teşekkürler.
Kimseye yalanci demek istemem fakat sen yalancisin. Ilk basta söylemek istemedim ama hangi wordpressciye sorarsan sor, burda herkes bu üsteki temanin senin yapmadigini diyecektir. Ki hazir tema, temayi editliyorsun :)
1- December yaziyor, ingilizceden belli, temayi sen yapiyorsan niye direk Türkce yapmiyorsun?
2- Rss yerinden bile belli temanin hazir oldugu.
3- Log in felan linkleri var, bastan sona tema yazan biri bunlari neden kullansin?
Basit bir tema üzerinde editlemeler yapiyorsun, bu senin ASLA ve ASLA hicbir zaman iyi bir wordpress temasi yapamicagina isarettir. Suan piyasadaki en iyi Wordpress temasi yapan adamlara sor, zamaninda editledikleri temalar bu kadar basitmiydi? Madem editliyorsun iyi temalarin üstünde büyük oynamalar yap.
Fikirlerin, hedeflerin, düsüncelerin her zaman büyük olsun :) Yoksa hep tren kalkar ve sen hep ayni durakta dikilirsin.