kendoka adlı üyeden alıntı

Peki senin aklında şöyle satılabilir dediğin bir paket var mı. Benim önerimin dısında :)

İşin açığı para kazanmak istiyorsan , ve bunu okuyanlar para kazanmak istiyorlarsa yaklaşık 7 senelik profesyonel deneyimleri aktarayım , zamanında forum sitelerinden çok güzel paralar kazandık, adsense iyi veriyordu ve forum populerdi, örnek veriyorum 10k hite 1k tık geliyor ve minumum 150- 300 bırakıyordu günlük, birgün bir adam siteyi satın almak istediğini mail yoluyla bildirdi çok verdi ama bizimde altım yumurtlayan tavuğumuz vardı, en nihayetinde siteyi sattık, elimizde para vardı hatta hiç unutmam 2008 di yanlış hatırlamıyorsam çiçeksepeti.com ***'da tasarım yarışması açmıştı, bizde fikiri çok beğendik yemeksepeti tarzında birşey düşündük taşındık ama parayı kıyıp yatırmadı keşke yatırsaydık şimdi adamlar günde en kötü 50bin ciro yapıyor, biz ise standart maaşa talip ,kafanızı ağrıttım kısaca yapmanız gereken adsenseden para kazanmakdı , youtube kanalından para kazanmaktı,seo hizmeti satmaktı ,bunları boşverin şimdi seoyla ilgili bi araştırma yapın birbirinden farklı 9999 tane taktik okursunuz , google algoritmasını çözmeye çalışın bugün bir moda sitesi 50 k hit yapınca "sararla" "lcw" "mavi" ile masaya oturup sarardan %40 lcwdan %35 maviden %35 kar payı alıyor satış başına, bu rakamlar çok garantidir.