lostyazilim
tr.link

Satışa Uygun Seo Link Wheel Nasıl olmalı (namı diyar paravan blog :) )

22 Mesajlar 2.866 Okunma
acebozum
tr.link

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Merhaba arkadaslar.

Aslında bu konuyu baska bir başlıkta incelemiştim ama şimdiki bakış açım farklı.
http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/search-engine-optimization-icin-boyle-hizmet-vermek-istiyorum-sizce-ederi-nedir-satin-alirmiydiniz-218029.html

Bu konuda fikri paylaştım olumlu sonuc aldım. Ve %100 özgün olarak blog hizmeti vermeye niyetlendim.

Aslında basta niyetim sadece blog vermekti ama arkadaslar bunu bir link ağı yap oyle sat dediler.

Şimdi soruyorum.

Elimde 40 tane %100 özgün makale var. Bu paketi 100 liraya yapmayı planlıyorum.

40 özgun makale ile kaç blog açıp naıl bir link ağı yapabiliriz.

Ben şöyle düşündüm. Misal yani :

2 tane blogspot 2 tane tumblr'a , 2 tumblr da 1 wp ye link verse toplam 5 blog olur. Hepsinin içinde 8 özgun makale olur.

Makaleler 250 ile 500 kelime arası.

Bunun gibi nasıl bir fikir verebilirsiniz.

Ek Olarak: Arkadaslar lütfen sadce faydalı olma amcıyla konusalım. Yoksa "öle iş mi olur" gibi yorumlare pek ihtiyacım yok :)

elektronikssl
webimgo

Yilmazs Yilmazs Eski Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)
1- Seo paketleri hakkında fikir alıp, insanların satışlarını eleştirip hedef gösterdiniz.
2- Kendi paketinizi oluşturmaya niyetlenip yorum aldınız
3- Nasıl bir paket oluşturmanız gerektiğini yine insanlara soruyor ve SEO'nun ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz.
4- Sonra da bu paketi yine o seoyu öğrenmeye çalıştığınız kişilere satacaksınız.

Şimdi sizin diğer paket satanlardan ne farkınız var? Farkınız: diğerleri çoktan başlayıp deneyip sahibi olmuşken siz yeni başlıyor ve başkalarına çamur atıp sataşarak popüler olmaya çalışıyorsunuz. Nedense yeniler bunu hep yapar.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

1- Seo paketleri hakkında fikir alıp, insanların satışlarını eleştirip hedef gösterdiniz.
3- Nasıl bir paket oluşturmanız gerektiğini yine insanlara soruyor ve SEO'nun ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorsunuz.
4- Sonra da bu paketi yine o seoyu öğrenmeye çalıştığınız kişilere satacaksınız.

Şimdi sizin diğer paket satanlardan ne farkınız var? Farkınız: diğerleri çoktan başlayıp deneyip sahibi olmuşken siz yeni başlıyor ve başkalarına çamur atıp sataşarak popüler olmaya çalışıyorsunuz. Nedense yeniler bunu hep yapar.

Eşsiz yorumun için seni kutluyorum. Teşekür ederim. :)
HastalaVista

kişi bu mesajı beğendi.

Yilmazs Yilmazs Eski Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)
Keşke siz de diğerlerinin kopyası olarak değilde, eşsiz bir fikir ve çalışma ile karşımıza çıksaydınız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Keşke siz de diğerlerinin kopyası olarak değilde, eşsiz bir fikir ve çalışma ile karşımıza çıksaydınız.

Muheteşem bakış açın için tekrar kutluyorum. :)

HastalaVista HastalaVista WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo Destekcisi
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Ç** E**
  • Mesajlar 331
  • Beğeniler 53 / 49
  • Ticaret 59, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

hiç fark göremedinmi sezai hem elinden geldiği kadar özgün hemde ekonomik paket haline getirmek istiyor. seo daşlarına fikirlerini soruyor istişaresini yapıyor fikir alış verişinde bulunuyor bu çok doğal ve güzel bişeydir. düz mantık ben bilirim le gitmiyor insanlara faydalı olmaya çalışıyor neden olumsuz baktınız anlayamadım.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/search-engine-optimization-paketleri-hakkinda-218135.html

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/search-engine-optimization-paketi-zararlari-nasil-giderilir-217774.html

http://wmaraci.com/forum/arama-motoru-optimizasyonu/search-engine-optimization-paketi-alanlar-sonuclari-paylasmaz-217405.html

Bu konulardan sadece sonuncusunda yorumlarım var. Bakalım bu paket satan arakdasları karalayan bir sözüm var mı.

:) insanlar neden bu kadar az okur k i:(

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Kendi çabası ile bir şeyler yapmaya çalışan bir arkadaşımızdır kendisi, daha önce ticaretim de oldu... Kolay gelsin hocam.

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Kendi çabası ile bir şeyler yapmaya çalışan bir arkadaşımızdır kendisi, daha önce ticaretim de oldu... Kolay gelsin hocam.

Teşekür ederim ustam. Senden öğrendiklerimizin de katkısı çok.

terzi312 terzi312 Wordpress PERFORMANS Kullanıcı
  • Üyelik 08.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 410
  • Beğeniler 7 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

shey42 adlı üyeden alıntı

seo daşlarına fikirlerini soruyor istişaresini yapıyor fikir alış verişinde bulunuyor bu çok doğal ve güzel bişeydir.

"SEODAŞ" bu kelime literatüre geçmeli :D

Konu sahibi arkadaş; anlattığın işlemlere bakılırsa varılacak sonuç; yeni bir paket şikayetinin gelmesinden öteye geçemeyecektir.

Çünkü, yapacaklarını vaad ettiğin şeyler aslında zararlı paket dediğimiz şeyin ta kendisi.

Kaliteli, siteye yarar sağlayacak SEO paketi nasıl olur kısaca özetleyeyim.

[*]İşini hakkıyla yapanlar farklı c-class ip üzerinden neredeyse her sektör için site açar yada hali hazırda yıllanmış siteleri vardır ve bu siteler hep aynı kalmaz değişir.

[*]Birlikte çalıştığı kaliteli makale yazarları vardır.

[*]Ellerinde birçok 100k, 200k facebook&twitter sayfası vardır ve bu sayfalar hep güncellenir, değişir.

Fiyat biraz fazladır belki ama risk fazlasıyla azdır.

İşte bu işin hakkını vermek budur :)

uzayperformans.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al