Herkese merhabalar arkadaşlar imzamda ki YouTube kanalım Oyun videoları üzerine ve şu sıralar epey de popüler sayılabilecek bir durumda ilerleyişi de gayet olumlu seyrediyor. Geçenlerde isim vermem gerekirse Wediacorp isminde bir partner şirketi kanalımı oldukça beğendi ve bünyelerine beni kabul edecekleri hakkında bir mail yolladılar bana. Kafamda bir kaç şey var. Şirket bana Adsense hesabımın YouTube'da kullanamayacağımı söyledi eğer onlarla çalışırsam. Adsense %60 gibi bir ödeme yapıyor sanırım bana bu şirket de bana %70 teklif etti fakat neye göre %70 gibi ayrıntıya da girmedi. Sordum şimdilik bir cevap da gelmedi kafama takılan bir şeyler var sayayım alta bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun !!!
1- Şimdi bu partner şirketi bana YouTube'da doğrulanmış ad alacak bu yüzden cazip geliyor bana ünlü birisi gibi doğrulanmış ad kullanmak fakat bunu bu şirket olmadan yapamaz mıyım çünkü ben Adsense ile mutluyum çünkü büyük bir bünyesi var ve bir sorun olduğunda çözümleneceği garanti :D
2- Önerebileceğiniz sağlam partner şirketleri var mı katılabileceğim ismi bilindik bir şirkete sırtımı yaslamak isterim.
3- Sizce Partner şirketlerinden birine katılmalı mıyım ? Benim için artıları neler olur ?
4- Content ID şirket sana alıcaz dedi ordan bana bi tüyo kırdılar bende dururmuyum çaktım Content ID üyeliğini kısa zaman sonra yanıt bekliyorum ne işime yarar bu bilmiyorum tabi :D
5- Bu soruyu unuttum hatırlarsam yorumlardan sorarım artık