Selamlar

Başlıkta da belirttiğim gibi aralıksız 7 senelik bir geçmişi olan, alanında (figür,koleksiyon,oyuncak) içerik zenginliği, kapsamlı ve özgünlüğü bakımından,ülkemizde tek olan bir site var.

Uzun bir süre siteden herhangi bir gelir beklemedim fakat değerinin artmasıyla birlikte çeşitli yollarla az veya çok farketmeden gelir getirebilirmi diye düşündüm.

Denediklerim;

- Adsense: Yıllarca başvurdum ıvır zıvır nedenlerden dolayı kesinlikle kabul etmediler. Sonunda adsense hesabı satın aldım. Gelirler gayet güzel başlamasına ve kesinlikle kurallara aykırı hareket etmememe rağmen "geçersiz tıklama" sebebinden dolayı hesabımızı iptal ettiler 1 hafta sonra.

- Popunder: 1 tane denemelik koymuştum üyeleri ve ziyaretçileri çok rahatsız etmesinden dolayı iptal etmek zorunda kaldım.

- Çeşitli ad network sitelerinin bannerları: Kısacası gelir getirmedi hiç.

- Gittigidiyor ve hepsiburada reklamları: Tıklama oranı çok az olduğundan bunlarda iş görmedi uzun vadede.

Sitenin adı kuzey kalesi.Niyetim kesinlikle reklam olmadığı için direk link vermek istemiyorum burada. Siteye göz atıp değerlendirmek isteyen olursa diye :)

Amacım legal ve kullanıcıları siteyi gezerken minimum derecede huzursuz ederek gelir sağlayacak bir tavsiye alabilmek olaya hakim arkadaşlardan.

Şimdiden ilginiz için teşekkürler