elegan adlı üyeden alıntı
aylık 200 = günlük yaklaşık 7 tl, hedefin bu ise sitende yazmak yerine otobüste 1 makale, eve gelincede 1 makale daha yaz başkası için, kendini yorma :)
başkasına yazsam her makale 2 den satsam 2,000tl eder
site 2 yıl bende kalsa ilk yıl aylık 10tl kazansam 2.yıl aylık 30tl leri görmeye başlasam 600tl gelir olur yaklaşık
Tanıtım Yazısı ve reklam dan da 2 yılda 10tlden 50 adet satsam 500 tl siteyi de 800e satsam gene min 1,800 2,000i buluyor tabiki yaptığım hesap doğruysa ki 1000 makale yazıp bu işte tutunan çok kişi var
Amacım hemen kazanmaya başlamak değil 6 ay reklam eklemeden bie dururum yeterki site tutsun günlük 1k hiti göreyim zaten bunu görürsem günde 2 3 yazı olarak devamı gelir gibi düşünüyorum
Hatta birde güzel bir domain ve yerinde seo ile 1.yılın sonunda aylık 100 tl gelir verse sizin dediğiniz 2bin tlye çok yakın bir rakam çıkar ki daha bu işin 3. 4.yılı var :)
azamet adlı üyeden alıntı
ben anlamıyorum sokakta insanlara bakınca kimse kafasını yerden kaldırmıyor yürürken insanlar mız mızlanıyor devlet sorunları asgari ve vesayreden ... nasıl oluyorda magazin ve moda bu kadar tutuyor? ülkenin durumuyla alakalı olaraktan ilgi alanlarıda değişiklik gösteriyor diye düşünüorum?
haklısınız hocam ama bakan bakıyor galiba