Öncelikle hepinize merhaba, 2 aya yakın bir süredir bir proje üzerinde çalışmaktayım. Proje konusuna biraz detaylı bakacak olursak içerisinde site ve youtube barınıyor. Nasıl derseniz şöyle ki, mobil uygulamaları, oyunları inceliyorum, fitness ile ilgili videolar çekiyorum, eğlenceli videolar çekiyorum, herhangi bir yerden edindiğim videoları eğlenceli hale getirerek kanalıma ekliyorum ve daha sonra gerekli videolar hakkında makaleler yazıyorum.
Örneğin, bir oyun incelediysem bu oyunu yazıya döküyorum daha sonra siteme içerik olarak ekliyorum. Fitness videosu çekiyorsam bunu da daha detaylı şekilde anlatıcı bir tarzda yazıya döküyorum ve tekrardan siteye içerik olarak ekliyorum. Komik videolar çekip bunlarıda içerik olarak ekliyorum.
İçerikler sadece youtube->site şeklinde değil, site içerisinde 6 farklı kategori bulunuyor. Bu kategorilere farklı makalelerde ekliyorum yani bir nevi çift koldan çalışıyorum. Bu yaptıklarımı özgün görseller ile destekliyorum ki nereye ait olduğu belli olsun. İçerikleri facebook sayfası üzerinden desteklemeye çalışıyorum, zaten bugüne kadar gelen bütün hit facebooktan denebilir.
İşte tamda benim yakındığım nokta burası; o kadar didiniyorum, çalışıyorum ama hiç bir şekilde arama motorlarından ziyaretçi elde edemiyorum. İçerik, video oluşturmayı geçtim; bu video ve içeriğe gelen ziyaretçileri bile kendim didinerek elde ediyorum. Facebook gruplarında paylaşa paylaşa atılmadığım grup kalmadı, insanların ilgisini çekecek bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor. Benim sizden istediğim bir abi tavsiyesi ne yapabilirim yoksa gerçekten pes edeceğim.