Fikirlerim kesinlikle kendi düşüncelerim, bir kaynağa dayanmaz önceden belirteyim.

Temanın geçişlerinde bulunan o animasyon oldukça yorucu. Kimse onu beklemez. Ayrıca google'de sevmez. Büyük sitelerin hiçbirinde benzer bir yapı göremezsin.

Fitness bölümüne baktım. İlgi çekici bir şey yok. Sadece senin sitede bulunabilecek bir bilgi yok. Düşün onca profesyonel varken neden senin egzersiz videolarını izlesin insanlar. Mesela onlara hiç görmedikleri egzersizleri sunabilirsin. Yada bir antrenman.

Teknoloji yazılarından herhangi birine tıkladım. İçerik kopya ( en azından başı ) . Google onca otoriter site varken neden senin içeriğini ( hemde kopya ) üste çıkarsın. Herkesten önce telefonu sipariş edip incelemen büyük değer katar. ( teknolojiye atarlanan adama bakabilirsin. Adam paralarının olmadığı için çakma telefonları parçaladığını söylüyor. Çakma makma adam değer katıyor)

Siten hiçbir uzmanlık alanına hitap etmiyor. Seni anlıyorum wikihow gibi bir site düşünüyorsun ama gerçekten her alana hitap eden bir site kurman için abartmıyorum on binlerce tl'yi sadece reklamlara harcamalısın.

Önerilerim:

Kesinlikle özgün ol. Google'dan hit istiyorsan özgün olmalı ve gerçekten hiç bulunmayan bilgileri insanlara sunmalısın. İngilizce blogları takip et, ilk sen çevir koy. Farkı göreceksin.

Lütfen temanı değiştir. Sade ama hızlı bir tema edin. HTML bile olabilir. Yeterki sade anlaşılır ve kaliteli olsun. ( zaytung'un sitesine bak. asp kullanıyor ve link yapısı seo'ya tamamen aykırı. Ama site anlaşılır ve hızlı. Bu kullanıcı için yeterli)

Ne olur kullanıcıya değer kat. Kullanıcıya değer katmadığın bir yazı ile googledan alacağın hit 1 ay olur. Sonra google kullanıcıların sitende 20 sn kaldıklarını görüp seni en son sıraya gömecektir. Emin olabilirsin.

(imla kurallarına dikkat etmedim. Affola.)