Benim girdiğim özgün yazıları yeni açacağım siteye taşısam google bunu fark eder mi? Yani bu da gümbürtüye gitmesin :)
Ek Olarak:
Hocam siz çok yanlış bir yoldasınız. Benim önerim temiz bir domainle yeni bir başlangıç ( Anladıgım kadarıyla zaten pek emekte vermemişsiniz)
Birşey farketmez hocam. Sonuçta kopya içerikli yazılarında Google'dan ziyaretci gelmiyor. Sen bunları silsende tutsanda yine o yazılardan ziyaretci gelmeyecek.
Ama hiçbiri kesin olmamakla beraber Google için birçok söylenti var. Kimisi diyorki kopya içerik eklersen siteye zararı olmaz, sadece o yazılar aramalarda arkalara itilir. Kimi de diyorki, kopya içerik eklersen sitenin tamamının prestiji sarsılır, site tamamen gerilere itilir, binevi ceza gibi.
Ama hiçbiri kesin olmamakla beraber Google için birçok söylenti var. Kimisi diyorki kopya içerik eklersen siteye zararı olmaz, sadece o yazılar aramalarda arkalara itilir. Kimi de diyorki, kopya içerik eklersen sitenin tamamının prestiji sarsılır, site tamamen gerilere itilir, binevi ceza gibi.
Kopya içerikler de kesinlikle kaynak belirtiyorum. Lakin hiç ziyaretci göndermiyor. Özgün yazılara bile. Ne yapmalıyım, yeniden beyaz sayfaya mı geçeyim yoksa kopya içerikleri mi sileyim hocam?