Merhaba arkadaşlar. Benim yardım istediğim bir sorum olacak. Google aramalarında ana domainin çıkması için ne yapmak gerekiyor. Mesela ben herhangi bir aramada (ana keyword'lerin aramasında) sayfam domainim çıksın istiyorum zaman zaman çıkıyor olsa da yeni bir haber girildiğinde o haberin olduğu sayfa çıkabiliyor.

Örneğin Kurtköy haber kelime öbeğinde www.gazetekurtkoy.com çıksın istiyorum. Ancak www.gazetekurtkoy.com/kurtkoy-haber/ sayfası öne çıkıyor.

Bu durum diğer sayfalarda da ortaya çıkabiliyor. Bunun yolu nedir? Google'a benim bu anahtar kelimede öne çıkmasını istediğim sayfam buduru nasıl diyebiliyoruz.

Önemli bir diğer örnekte şu. Diyelim ki ben http://www.gazetekurtkoy.com/2015-gunes-tutulmasi-1999-depremindeki-gibi-mi-olacak/ haberini yaptım. Ancak iki gün sonra http://www.gazetekurtkoy.com/2015-gunes-tutulmasi-1999-depremindeki-gibi-mi-olacak/ haberini yaptım. Fakat eski haberi öne çıkardı. Web master tools dan Google gibi getir diyerek indexlediğim de dahi aynı şey oldu. Hadi oldu ki yeni haber çıksa da geç oluyor çıkması.

Yardımcı olabilecek var mı? Cannoinical url bunun içindir diyeceğim ama an sayfa ile ara sayfa haber içerikleri tutmayabilir.