Can TURGUT adlı üyeden alıntı

Haber girdiğiniz zaman makale içerisinde "Kurtköy haber " kelimesine kendi sitenizin ana sayfasını link olarak vermeyi deneyebilirsiniz. Sitenizi inceledim zaten yeni bir siteye benziyor. Oturması zaman alabilir google linklerinin. Biraz da sabır gerekli elbet.


Cevabınız için teşekkür ederim. Site daha yeni. Sadece yerel değil genele haberler de bulunduğu için ana sayfada Kurtköy haber kelime sayısı ara sayfaya oranla daha az.

Bilgi ve paylaşımınız için teşekkürler...

Ek Olarak: Önemli bir diğer örnekte şu. Diyelim ki ben http://www.gazetekurtkoy.com/2015-gu...ibi-mi-olacak/ haberini yaptım. Ancak iki gün sonra http://www.gazetekurtkoy.com/2015-gu...ibi-mi-olacak/ haberini yaptım. Fakat eski haberi öne çıkardı. Web master tools dan Google gibi getir diyerek indexlediğim de dahi aynı şey oldu. Hadi oldu ki yeni haber çıksa da geç oluyor çıkması.

Yardımcı olabilecek var mı? Cannoinical url bunun içindir diyeceğim ama an sayfa ile ara sayfa haber içerikleri tutmayabilir.


Peki bu örnekteki durumu nasıl kontrol altına alabilirim? Yani günce haber girdiğimde ilgili diğer haberi veriyor hala. Ben istiyorum ki yeni haber ayrı index alsın ya da o öne çıksın.

Aynı mantıkla eski yazıdan yeni yazıya mı link vermeliyim?