Seo, rekabet başlayınca devreye giriyor. Siz o konuları zamanında eklediniz. Fakat göreceksiniz ki seo bakımından güçlü siteler o konuları kendi sitelerine ekledikçe sizin siteniz seo ihtiyacına girecek.
Benim rekabet de bu ya doğrusu nasıl bir rekabet bilmiyorum (: site 1.sıradan düşmedi örneğin; haberaktüel,milliyet heralde bir de star konu açmıştı 2 si kaldırdı haber aktüel halen konuyu sürekli güncellemekte.
Ayrıca yanlış ve yalan haberin doğurabileceği sonuçlardan da umarım haberdarsınızdır :)
Yalan,yanlış bilgi dağıtmıyorum :) zaten dağıtsam da o kadar kişi facebook'ta sitemi paylaşmazdı :)
Siteyi o anda reklama boğsaydınız keşke en azından güzel para kaldırırdınız, sonuçta gelen hit doğal değil yani devamlı değil. Bir gün girerler sonra çıkıp giderler, sitenizin adını bile hatırlamazlar, günü birlik hitlerden ne kazanabilirseniz kardır.
Üşenip eklemedim,neyse (:
Tamamda ortada bir başarı yok ki? Yani şimdi de siten 1K hit alsa tamam. Eski konuma geri gelmiş.
Ortada bir başarı var. Sen sürekli böyle gündemi takip edersen senin siten bu hitlerden aşya kalmaz emin ol. Ya da birşey demiyorum ya en azından benim için başarı günlük 8 bin ziyaretçi ondan sonrası gün 1k ziyaretçi,2 gün öncesinde 3 bin ziyaretçi gayet güzel bence (:
Ek Olarak:
:) Backlink'e gerek var, SEO Önemli.
Backlinksiz ve seosuz başarı 2 gün
Seo ile başarı : Uzun süreler.
Konuya son nokta böyle koyulacak.
Backlinksiz ve seosuz başarı 2 gün
Seo ile başarı : Uzun süreler.
Konuya son nokta böyle koyulacak.
Bende aynı şeyden bahsettim zaten canım arkadaşım (: fakat bu forumda bu işin ustası 2 ya da 3 kişi vardır dedim. (:
Ha zaten eklediğim konular 2 3 günlük hit getirebilecek konumdaydı zaten tüm hiti de ben çektim 2 gün boyunca 1.sırada kalarak (: