Bu olayı bloğ açarak bende başardım. Hemde hala hit alan bir kelimem var. Örneğin bu tarz benim kekimesinde bloğum diğer büyük haber siteleriyle yarışıyor. Sırf bu kelime günlük 2k hit çekiyor desem yeridir. Gelelim seo ya. Yaptığın bir seo dur aslında.
En büyük seo güncel ve özgün makale dir. Bunları unutmayalım arkadaşlar. Senin yaptığın içerik pazarlama dir. Bunu en iyi haber siteleri editörler tarafından zaten yapılmaktadır. Birde backlink demissin kardeş bunun ne önemi var hemen size açıklık getireyim siteniz her an güncel bir site değilse anında index alamazsınız ve ne kadar da güncel konu paylassaniz da aslında yine aynı kalırsınız. Bundan yola çıkarak sizin siteniz guncellenen bir site diye düşünüyorum ve çıktığınız kelimeler ile hit sağlıyorsunuz.
En büyük seo güncel ve özgün makale dir. Bunları unutmayalım arkadaşlar. Senin yaptığın içerik pazarlama dir. Bunu en iyi haber siteleri editörler tarafından zaten yapılmaktadır. Birde backlink demissin kardeş bunun ne önemi var hemen size açıklık getireyim siteniz her an güncel bir site değilse anında index alamazsınız ve ne kadar da güncel konu paylassaniz da aslında yine aynı kalırsınız. Bundan yola çıkarak sizin siteniz guncellenen bir site diye düşünüyorum ve çıktığınız kelimeler ile hit sağlıyorsunuz.
Backlink = referrer = referans. Referansın sağlam olmadıktan sonra işe yaramaz.Yan, bu forum da dediğim gibi sağlam referans satan belki de 2 3 kişi vardır.Geçen aynı şekilde başka bir arkadaş yine forumdan 5 aylık sitenin pr4 olduğunu gösterdi bu seo işlerini yapıyor. Bence buradan link satılması sağlıksız yani şahsım almam ben buradan link. Sanırsam bu tür sektörde büyük oynamak için edu.tr,gov.tr gibi sağlam sitelerden referans almak gerekiyor.
Olayın güncellikle alakası yok.Şuan sitem de 60 yazı var olay konuyu ilk önce senin eklemende ve kafayı çalıştırarak insanları bu konuya teşvik etmekte yer alıyor.Ve olay tek bir alanı değil tüm türkiye'yi ilgilendirmeli.Örneğin; wmaracı'nın yeni doodle'ı sadece bu siteyi etkiliyorsa Google'ın yeni doodle'u tüm dünyayı etkiliyor. Örneğin; RTE'nin yeni yasası tüm türkiyeyi etkileyebilecek türde yani bu tür konular işe yarayacaktır.
Sen gidip Rihanna'nın patlak pantalonunu paylaşırsan kimse gelmez. (: Gelir de konum için sağlam olman gerekiyor.