Daha yolun başındasınız karamsarlığa kapılmadan devam edin derim. Bu durumda da gayet yeterli görünüyor bence.
teşekkür ederim, reklam almaya başlasam site adı gömülü filmler eklettireceğim de, nolacak bilmiyorum.
Ustam gercekten 600 tane filmi özenerek girdiysen sitenin kullanıcıyı doyuracağına eminsen öncelikle içerik işini azcık yavaşlatıp sosyal medya reklamlarına başla. Sürekli paylaş sürekli. Ziyaretci edinebilirsen işin hızlanır. Bu aşamdan sonra yaklaşık 2 haftanı alır tabi. Site içi optimizasyona iyice bak. En ince ayrıntısına kadar içeriklerini incele. Sitemde iç hata yok dediğinde tabi 2 haftalık sosyal medya çalışmanla hitlerin 2 katına yaklaştığında backlink paketi al yada kendi bloglarını aç.
Backlink almak için en doğru zaman sitenin tanıtıma uyugun ve hazır olduğu andır.
Bir de unutma ustam.
Seo senin umudunu kaybettiğin an etkisini gösterir. :)
Backlink almak için en doğru zaman sitenin tanıtıma uyugun ve hazır olduğu andır.
Bir de unutma ustam.
Seo senin umudunu kaybettiğin an etkisini gösterir. :)
ben de bunu bilmiyorum işte, gerçekten özendim ve güncel eklemeye çalıştım ancak kullanıcı sanki uzun süre sitede kalmıyormuş gibi. ortalama 8 dk kalıyorlar.