-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
EN Para Kart dışında tüm prepaid kartları kullandım neredeyse. Paypal'ın adından ötürü çok büyük beklentim vardı. Neredeyse çıktığından beri kullanıyorum ama o kadar saçma sapan yıllık limitleri var ki, kartı senede ancak 5-6 ay kullanabiliyorum. Ondan sonra limit aşımı için yıl sonunu bekliyorum.
Sorun çıktığında Teb Müşteri Hizmetleri bakıyor. Aslında bakmıyor diyelim. En az 10-20 dakikada eleman düşüyor. O esnadaki faturaları toplasam zaten kendi kartımı bastırırdım piyasaya. Zaten müşteri hizmetleri TEB elemanı olduğundan birçoğu kart hakkında bilgi sahibi bile değil.
Kartı Paypal'a yönlendirdim ama hiç o şekilde kullanma ihtiyacım olmadı. O konuda birşey demiyorum. Sadece bana avantajı döviz çevriminde fark ödetmemesi oldu.
Dediğim gibi şu an piyasadaki kartların hemen hepsini kullandım neredeyse ama Paypal'ı sırf kurumsal kısmına güvenerek aldım ama kurumsallıkla alakası yok. İsim hakkı üzerinden anlaşmışlar, kalitede en ufak bir artı yok.
Nisan'a giriyoruz. Ben her para yatırmaya gittiğimde kartın acaba yıllık limiti dolmuş mudur korkusuyla gidiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web ve grafik tasarım.
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aylık 1tl aidat alıyorlar? , 30tl olsa 1 ayda sömürecek tuhaf...
Sadece internette kullanmalıyım
graphicriver.net/user/josephconradtr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Paypal kartı siteden siparis verdim , ucretsiz kapıya 3 gun icinde geldi , siteden kullanıma actım 3tl kesti , suanda kullanıyorum aylık 1 tl kesiyor bide paypaldan para felan aktaramıyorsunuz aktif degil teb den para yatırip internetten alisveris yapabilirsiniz bu kartın iside bu aynı Telefondaki TL Gibi yuklersen kullanırsın yuklemessen bise yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Charizard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-