lostyazilim
tr.link

PayPal Nakit Kart Soru

23 Mesajlar 4.012 Okunma
acebozum
tr.link

AliBulutYILMAZ AliBulutYILMAZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

Bard adlı üyeden alıntı

Hocam paypaldaki bakiyemi EnPara-EnCarda gönderebiliyormuyum Paypal nakit kart gibi yada reklam şirketleri EnPara-EnCard kabul ediyor mu

Encard 'ı PayPal hesabına bağlarsın. Ödemeleri hem sanal kart üzerinden gerçekleştirmiş olursun. Vadesiz hesabın ve MasterCard 'ın olduğu için rahatlıkla ödeme alabilirsin

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Bard adlı üyeden alıntı

Hocam alternatif önerirmisiniz kredi kartı yada banka hesabı açmak itemiyorum benim istediğim paypal ile bana para gelince bunu atmden çekmek yada sadece adsense ve benzeri reklam şirketlerinden gelen geliri çekebileceğim bir kart

Hocam ücretler bunlar https://www.paypal.com.tr/nakit/ucret_ve_limitler/

Ücretleri bende oradan baktım ama 4 yerine 5 olacak işte yanlış yazmışım. Paypal parasını nakte çevirmenin başka yolu yok hocam. Mecburen hesap açacaksın yada forumdan birilerine çevirttireceksin. Hesap açınca da yıllık hesap ücreti oluyor 100 tl falan. Çok para dönüyorsa hesap açmak mantıklı, arada sırada geçiyorsa para eline güvenilir birilerine dönüştürtmek daha iyi.

AliBulutYILMAZ AliBulutYILMAZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 3 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Şurayı incelemenizi tavsiye ederim http://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/

S.S.S : http://www.finansbank.enpara.com/urunler/encard/merak-ettikleriniz.aspx

PayPal Ödemesi : http://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/paypalkampanya.aspx

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
EN Para Kart dışında tüm prepaid kartları kullandım neredeyse. Paypal'ın adından ötürü çok büyük beklentim vardı. Neredeyse çıktığından beri kullanıyorum ama o kadar saçma sapan yıllık limitleri var ki, kartı senede ancak 5-6 ay kullanabiliyorum. Ondan sonra limit aşımı için yıl sonunu bekliyorum.
Sorun çıktığında Teb Müşteri Hizmetleri bakıyor. Aslında bakmıyor diyelim. En az 10-20 dakikada eleman düşüyor. O esnadaki faturaları toplasam zaten kendi kartımı bastırırdım piyasaya. Zaten müşteri hizmetleri TEB elemanı olduğundan birçoğu kart hakkında bilgi sahibi bile değil.
Kartı Paypal'a yönlendirdim ama hiç o şekilde kullanma ihtiyacım olmadı. O konuda birşey demiyorum. Sadece bana avantajı döviz çevriminde fark ödetmemesi oldu.
Dediğim gibi şu an piyasadaki kartların hemen hepsini kullandım neredeyse ama Paypal'ı sırf kurumsal kısmına güvenerek aldım ama kurumsallıkla alakası yok. İsim hakkı üzerinden anlaşmışlar, kalitede en ufak bir artı yok.
Nisan'a giriyoruz. Ben her para yatırmaya gittiğimde kartın acaba yıllık limiti dolmuş mudur korkusuyla gidiyorum.

wmaraci
wmaraci

Bard Bard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

EN Para Kart dışında tüm prepaid kartları kullandım neredeyse. Paypal'ın adından ötürü çok büyük beklentim vardı. Neredeyse çıktığından beri kullanıyorum ama o kadar saçma sapan yıllık limitleri var ki, kartı senede ancak 5-6 ay kullanabiliyorum. Ondan sonra limit aşımı için yıl sonunu bekliyorum.
Sorun çıktığında Teb Müşteri Hizmetleri bakıyor. Aslında bakmıyor diyelim. En az 10-20 dakikada eleman düşüyor. O esnadaki faturaları toplasam zaten kendi kartımı bastırırdım piyasaya. Zaten müşteri hizmetleri TEB elemanı olduğundan birçoğu kart hakkında bilgi sahibi bile değil.
Kartı Paypal'a yönlendirdim ama hiç o şekilde kullanma ihtiyacım olmadı. O konuda birşey demiyorum. Sadece bana avantajı döviz çevriminde fark ödetmemesi oldu.
Dediğim gibi şu an piyasadaki kartların hemen hepsini kullandım neredeyse ama Paypal'ı sırf kurumsal kısmına güvenerek aldım ama kurumsallıkla alakası yok. İsim hakkı üzerinden anlaşmışlar, kalitede en ufak bir artı yok.
Nisan'a giriyoruz. Ben her para yatırmaya gittiğimde kartın acaba yıllık limiti dolmuş mudur korkusuyla gidiyorum.

Hocam paypal hesabımdaki parayı nakit olarak çekebileceğim hangi kartı önere bilirsiniz

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)

Bard adlı üyeden alıntı

Hocam paypal hesabımdaki parayı nakit olarak çekebileceğim hangi kartı önere bilirsiniz

Hocam valla Paypal'la çok haşir neşir değilim. Benim tercihim genelde düşük komisyonla Paypal çevrimi yapan arkadaşlar oluyor forumlarda. Onlardan ticaret puanına göre birini bulup çevirebilirsiniz. Başka bir mecradan da çevirirken belli bir komisyon ödeniyor zaten. Öyle daha hızlı bence.
Komisyonsuz çevirebilen bir alan bilen varsa biz de öğrenmiş oluruz gelir de biri burada anlatırsa.

semihdemir semihdemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web ve grafik tasarım.
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Aylık 1tl aidat alıyorlar? , 30tl olsa 1 ayda sömürecek tuhaf...
Sadece internette kullanmalıyım

graphicriver.net/user/josephconradtr

uzunlarpc uzunlarpc Uzunlar Pc Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1343
  • Beğeniler 259 / 258
  • Ticaret 22, (%100)
Paypal kartı siteden siparis verdim , ucretsiz kapıya 3 gun icinde geldi , siteden kullanıma actım 3tl kesti , suanda kullanıyorum aylık 1 tl kesiyor bide paypaldan para felan aktaramıyorsunuz aktif degil teb den para yatırip internetten alisveris yapabilirsiniz bu kartın iside bu aynı Telefondaki TL Gibi yuklersen kullanırsın yuklemessen bise yok :)
Bard

kişi bu mesajı beğendi.

Bard Bard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 2, (%100)

uzunlarpc adlı üyeden alıntı

Paypal kartı siteden siparis verdim , ucretsiz kapıya 3 gun icinde geldi , siteden kullanıma actım 3tl kesti , suanda kullanıyorum aylık 1 tl kesiyor bide paypaldan para felan aktaramıyorsunuz aktif degil teb den para yatırip internetten alisveris yapabilirsiniz bu kartın iside bu aynı Telefondaki TL Gibi yuklersen kullanırsın yuklemessen bise yok :)

İlla banka hesabı yada kredi kartı alacağız başımızı ağırtmasalar olmaz ordan işlem ücreti burdan işlem ücreti aylık masraf kart masrafı iyi para vuruyorlar lan wmbank falanmı kursak webmasterlar için :) düşük işlem bedeli falan deriz hizmet bedeli az deriz...

Charizard Charizard Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 74 / 43
  • Ticaret 13, (%100)
Atmden çekersen kesiyorlar kardeş.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği