lostyazilim
tr.link

Çok kazandıracak iş fikrime ortak aranıyor

28 Mesajlar 3.416 Okunma
lstbozum
tr.link

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
yaptığınız işin saadet zincirinden ne farkı var? ordada ilk para verip ürünü alırsınız, sonra size ürünü bedava verirler, o bedavaları satınca komisyon alırsınız.

bu arada 15 günde iyi gelir elde ettim dediniz. 15 günde 2bin tl gelir elde edemiyorsanız, bu fikir nasıl muteşem fikir olur?

wmaraci
reklam

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

yaptığınız işin saatdet zincirinden ne farkı var? ordada ilk para verip ürünü alırsınız, sonra size ürünü bedava verirler, o bedavaları satınca komisyon alırsınız.

bu arada 15 günde iyi gelir eldeettim dediniz. 15 günde 2bin tl gelir elde edemiyorsanız, bu fikir nasıl muteşem fikir olur?

Hocam ürün 10 tl den satılınca %10 komisyon alırsanız 671 üye olursa 671 tl olur ;) aynı sayıyı 100 tl ile sağlarsanız 6710 Tl olur. Saadet zincirinde bir kişi getirirsiniz o kişi getirdikce para veri bizde bu durum yok bir ürün vardır satarsınız bir kişiye . o kişiden aldığınız kazancı size ömür boyu yatırılır. artı sizin aldığınız ürün ise size her ay maaşınız yataken tekrar verilir. BUNU YAPABİLEN VARMI ZİNCİRDE ? yada şöyle anlatim zincir dediğiniz sistemde kişi getirdikce para kazanırsınız bizde ürün satarsınız ürünü sattığınız kişi ürünü sürekli alır 1 kere para öder. artı maaş alır sürekli. zincirlerde sürekli kişi getirmeniz istenir.

KUSURA BAKMAYINDA.YAPABİLEN VARSA BUYURSUN :) ZATEN NERDE BİŞEY BULUNSA İLLA Bİ KARŞILAŞTIRMA TAŞ KOYMA KARŞI ÇIKMA :)YANLIŞ ANLAMAYINDA BU ZİHNİYETTEKİ ARKADAŞLAR ÖMÜR BOYU SADECE KONUŞURLAR.HEP AYNI YERDE OLUP 1 ADIM İLERİ GİTMEZLER O YÜZDEN İNSANLARI KARALAMAK YERİNE BİRAZ DÜŞÜNMEK LAZIM. NE NE DEĞİL BARİ KARŞILAŞTIRMA YAPIYORSUNUZ DOĞRU DÜZGÜN YAPIN.

Ek Olarak:

yaptığınız işin saadet zincirinden ne farkı var? ordada ilk para verip ürünü alırsınız, sonra size ürünü bedava verirler, o bedavaları satınca komisyon alırsınız.

bu arada 15 günde iyi gelir elde ettim dediniz. 15 günde 2bin tl gelir elde edemiyorsanız, bu fikir nasıl muteşem fikir olur?

BU ARADA GELEN ARKADAŞ 2000 VERMİCEK AYLIK SÜREKLİ Bİ GİDER VAR ONU ÖDEYECEK.YASAL Bİ PRESODUR VAR STOPAJLAR OLSUN VERGİ OLSUN BUNUN YANINDA BAĞKUR VB.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Hocam ürün 10 tl den satılınca %10 komisyon alırsanız 671 üye olursa 671 tl olur ;) aynı sayıyı 100 tl ile sağlarsanız 6710 Tl olur. Saadet zincirinde bir kişi getirirsiniz o kişi getirdikce para veri bizde bu durum yok bir ürün vardır satarsınız bir kişiye . o kişiden aldığınız kazancı size ömür boyu yatırılır. artı sizin aldığınız ürün ise size her ay maaşınız yataken tekrar verilir. BUNU YAPABİLEN VARMI ZİNCİRDE ? yada şöyle anlatim zincir dediğiniz sistemde kişi getirdikce para kazanırsınız bizde ürün satarsınız ürünü sattığınız kişi ürünü sürekli alır 1 kere para öder. artı maaş alır sürekli. zincirlerde sürekli kişi getirmeniz istenir.

KUSURA BAKMAYINDA.YAPABİLEN VARSA BUYURSUN :) ZATEN NERDE BİŞEY BULUNSA İLLA Bİ KARŞILAŞTIRMA TAŞ KOYMA KARŞI ÇIKMA :)YANLIŞ ANLAMAYINDA BU ZİHNİYETTEKİ ARKADAŞLAR ÖMÜR BOYU SADECE KONUŞURLAR.HEP AYNI YERDE OLUP 1 ADIM İLERİ GİTMEZLER O YÜZDEN İNSANLARI KARALAMAK YERİNE BİRAZ DÜŞÜNMEK LAZIM. NE NE DEĞİL BARİ KARŞILAŞTIRMA YAPIYORSUNUZ DOĞRU DÜZGÜN YAPIN.

Ek Olarak:

BU ARADA GELEN ARKADAŞ 2000 VERMİCEK AYLIK SÜREKLİ Bİ GİDER VAR ONU ÖDEYECEK.YASAL Bİ PRESODUR VAR STOPAJLAR OLSUN VERGİ OLSUN BUNUN YANINDA BAĞKUR VB.

Tek farkı kelime oyunu olması. Saadet zincirinde kişi getirirsin sizinkinde de ürün satarsın kazanırsın. Tek farkı bu. Sizinkinde de sürekli ürün satman gerek. Ömür boyu para gelecek demişsiniz. 100 liralık birşey sattım. Aylık 10 kuruş mu gelecek bana?
Ürünü her ay vermekte yine kelime oyunu. Saadet zincirinde sana birşey satarlar. O tamamen senin olur. Sizinkinde de ürün her ay yenileniyor. Aynı hesap. Hiçbir farkı yok yani.
2000 lira kazandıramayan ama çok özgün, kusursuz, rakiplerinden farklı, muhteşem bir sistem yani!

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Tek farkı kelime oyunu olması. Saadet zincirinde kişi getirirsin sizinkinde de ürün satarsın kazanırsın. Tek farkı bu. Sizinkinde de sürekli ürün satman gerek. Ömür boyu para gelecek demişsiniz. 100 liralık birşey sattım. Aylık 10 kuruş mu gelecek bana?
Ürünü her ay vermekte yine kelime oyunu. Saadet zincirinde sana birşey satarlar. O tamamen senin olur. Sizinkinde de ürün her ay yenileniyor. Aynı hesap. Hiçbir farkı yok yani.
2000 lira kazandıramayan ama çok özgün, kusursuz, rakiplerinden farklı, muhteşem bir sistem yani!

Her ay parfüm veriyoruz hocam.Adresinize gönderiliyor.kılıf falanda yok. parfumu 1 kişiye sattınız ömür boyu 90 tl alırsınız her ay başkasına satmanıza gerek yok. 10 kişiye satarsınız ömür boyu 900 tl alırsınız aylık hemde her ay parfum gelir. yani benim ürünümü pazarla diyorum.Bukadar basit.Hala Söylediklerinizin arkasındamısınız ? Eğer bu dediklerime ramen zincir diyorsanız. Diyebilcem tek şey zihniyetinizi değiştirin. :) önce bana her ay nasıl verebildiğimi açıklayabilirmisiniz.? sistemin mukemmelliği burda zaten :) Yani her ay ürüne para ödemeden nasıl size kazandırıyorum.? bana bunları açıklayın hocam önce saadet zincirleri pramide sistemdir benimki affilaite . yasal zincirle alakası yok.Bugün birçok firma yapıyor fakat bendeki fark aylık size ürün vermem parasız ve ürün satmadan aynı parayı kazandırmamdır.bunu yapabilen bir firma gösterin herkesin huzurunda söylüyorum.Buraı terkeder uğramam...2000 Tl kazandıramayan değil 15 günde 671 tl aldım çünkü ürünü 10 tl ye sattım :) 100 tl ürün şu an aynı sayıda 15 günde kazanç 6710 Tl olacak türkçeniz sorunlu okuma yazmanz yoksa tekrar okuyun şimdi cevap bekliyorum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

Her ay parfüm veriyoruz hocam.Adresinize gönderiliyor.kılıf falanda yok. parfumu 1 kişiye sattınız ömür boyu 90 tl alırsınız her ay başkasına satmanıza gerek yok. 10 kişiye satarsınız ömür boyu 900 tl alırsınız aylık hemde her ay parfum gelir. yani benim ürünümü pazarla diyorum.Bukadar basit.Hala Söylediklerinizin arkasındamısınız ? Eğer bu dediklerime ramen zincir diyorsanız. Diyebilcem tek şey zihniyetinizi değiştirin. :) önce bana her ay nasıl verebildiğimi açıklayabilirmisiniz.? sistemin mukemmelliği burda zaten :) Yani her ay ürüne para ödemeden nasıl size kazandırıyorum.? bana bunları açıklayın hocam önce saadet zincirleri pramide sistemdir benimki affilaite . yasal zincirle alakası yok.Bugün birçok firma yapıyor fakat bendeki fark aylık size ürün vermem parasız ve ürün satmadan aynı parayı kazandırmamdır.bunu yapabilen bir firma gösterin herkesin huzurunda söylüyorum.Buraı terkeder uğramam...2000 Tl kazandıramayan değil 15 günde 671 tl aldım çünkü ürünü 10 tl ye sattım :) 100 tl ürün şu an aynı sayıda 15 günde kazanç 6710 Tl olacak türkçeniz sorunlu okuma yazmanz yoksa tekrar okuyun şimdi cevap bekliyorum

o zaman niye ortak arıyorsunuz aylık havadan 671tl kazanç yetmiyor mu? :)

Bard Bard WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad O** O**
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 43 / 24
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam ihtiyaç kredisi falan almayı düşündünüz mü

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

o zaman niye ortak arıyorsunuz aylık havadan 671tl kazanç yetmiyor mu? :)

yasallaşınca aylık sadece giderim 1500 tl

Ek Olarak:

Bard adlı üyeden alıntı

Hocam ihtiyaç kredisi falan almayı düşündünüz mü

hocam kart var şuan gider yasallaşıp başlarım ama destekci bulup gideri başkasına karşılatmak bana daha uygun gelmekte. riski başkası alır fikri ve sistemi ben sağlarım

• Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

yasallaşınca aylık sadece giderim 1500 tl

yada sattığınız ürün örneğin aylık 200 lira 1gb internet olabilir mesela. abonelik olduğu için her ay %10 komisyon gelir.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

yada sattığınız ürün örneğin aylık 200 lira 1gb internet olabilir mesela. abonelik olduğu için her ay %10 komisyon gelir.

Hocam şöyle söylüyeyim kendi markamı yarttığım bir parfumu her ay gönderiyorum.100 tl ye her ay parfum aynı gun evinize geliyor. birde diyelik 5 kişiye sattınız aynı ürün aynı şekilde onlarada her ay geliyor.boyle devam eder extra her kişiden her ay %90 kar alırsınız yani 90 tl 10 kişi diyelim 900 tl her ay hesabınıza yatar ama sürekli her ay 9 kişi değil birkere 9 kişi . ürün parfumdur. Yasallaşınca kazancımın %33 ü devlete ödeniyor. bunun yanında insalara kazanç sağladığım için %10 stopaj kesiyor kazançtan. artı ofis bilgisayar yazıcı diye gidiyor yani. Bi yatırım yapacak kiş bulmam daha mantıklı.ilerde yatırımcının kazancının çok yüksek olacağı ortada

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
hocam siz o zaman birkaç aya tırlarla parfüm mü dağıtacaksınız her ya bedavadan?şişe vs derken masrafını kurtaracak mı.(negatif anlamayın lütfen mesajı)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al