Yine aynı düşünüyorum. Sadece kelime oyunu var.
1- 100 TL'ye parfüm alıyorum.
2- Sonra siz bana 90 TL geri veriyorsunuz. Yani bana 10 TL'ye parfüm satmış oluyorsunuz.
3- Ama ben 10 TL'ye parfüm almış gibi değil bana havadan 90 TL verilmiş gibi hissediyorum. Binevi oyun.
4- Ve bu oyunu da bana istediğim kişilere yapabilme özgürlüğü veriyorsunuz.
5- Benim sattığım insanlarda benim gibi düşündüğünden bu böyle devam ediyor.
1- 100 TL'ye parfüm alıyorum.
2- Sonra siz bana 90 TL geri veriyorsunuz. Yani bana 10 TL'ye parfüm satmış oluyorsunuz.
3- Ama ben 10 TL'ye parfüm almış gibi değil bana havadan 90 TL verilmiş gibi hissediyorum. Binevi oyun.
4- Ve bu oyunu da bana istediğim kişilere yapabilme özgürlüğü veriyorsunuz.
5- Benim sattığım insanlarda benim gibi düşündüğünden bu böyle devam ediyor.
Hocam 100 tlye parfüm aldınız orn 3 kişiye parfumu sattınız . 100 er tlye siteye üye oldu satın aldı. Artık omur boyu 270 tl sattığınız gün hangisiyse ogun o para size yatar. Sayı arttırabilirsiniz. Artı aldığınız tarihte her ay parfüm elinize ulaşır. Qma zincir gibi değil sattığınız kişinin satmasının size faydası yok zincir değil bu onerin urunumu diyorum kar vereyim diyorum. Ama hep diyorum. Bizzat maliye arandı sistemi altyapı ve detayı anlatıldı o bahsedilen firmalardan farklı olduğu onlar tarafındanda onaylandı
Ek Olarak:
parfüm ne parfümü?
Üretici kim?
marka ne?
Parfüm kadın mı erkek mi
Marka tescili varmı Taklit edilmemesi için ne yapıldı patenti alındı mı?
argesı ne durumda?
Caddelerde 3 tl ye satılan dolum parfüm mü ?
Üretici kim?
marka ne?
Parfüm kadın mı erkek mi
Marka tescili varmı Taklit edilmemesi için ne yapıldı patenti alındı mı?
argesı ne durumda?
Caddelerde 3 tl ye satılan dolum parfüm mü ?
Hocam marka ismini şuan karar vermedim ortak olacak kişi ile karar vercem parfumler 3 gün kalıcı isim vermicem bi parfüm markasının alt bayisi olup matirkamız basılcak . Sağlık bakanlığı onayları herşeyi onlar tarafından sağlanıcak zaten. Logosundan ismine kadar tescil edilcek bayan ve erkek olup ilk durum 2 tane olcak sonra daha fazla çeşit dağıtılcak kullanıcalırın yorumlarına gore en iyi kokuları buluncaya kadar. Aslında burda insanlara hem her ay parfüm ihtiyacı hemde aylık milyarlarca para kazanma şansı suncam 7\24 telefon desteği gerip ofisi gorebilceklet kişi sayısı arttıkça en çok hangi ilde uymiz varsa dispiritorluk vercez . Lazım olan parayı bolup yazdım ortak arama sebebim tek başına riske almak istemiyorum. Çok bi riski yok devlete odemeler var sadece. Okadar bu iş. Gelen kişi işr ortak olcak. İşe girmicek. Örnek verdim 5000 parfüm satılınca toplam geliri sistemin 50.000 tl 16 bin civarı devlete vergi olarak gider %40 ı ortağıma vercem ortak olana sistemi anladıysanız. Zaten sağlam giderseurun alanlar nekadar hızlı buyuyeceğini anlayabilirsinşz hızlı buyuyecek bi iş. Ama asla nasıl zarar etmeyip her ay kazanıp urun gonderebildiğimiziizi anlatmıyorum. Aylarca kafa patlattım çunku.