lostyazilim
tr.link

Çok kazandıracak iş fikrime ortak aranıyor

28 Mesajlar 3.458 Okunma
acebozum
tr.link

Doping Creative Doping Creative Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Makale Yazarı&webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

hocam siz o zaman birkaç aya tırlarla parfüm mü dağıtacaksınız her ya bedavadan?şişe vs derken masrafını kurtaracak mı.(negatif anlamayın lütfen mesajı)

Kargoyla gönderiyoruz evet malesef hocam o şekilde. olcak çünkü sürekli bir yayılma var ama hızı ben değil işte çalışanların ikna ve işe bağlılığına bağlı.bedava olmuyor aslında ama evet bir alan sürekli almış oluyor. hem ürünü deniyor hem para kazanıyor sistem bu. Her ay nasıl para verildiği ve ürün gönderildiğide matematiksel buluşumdur. bu yüzden idda ediyorum tektir.

Ek Olarak:

cthax adlı üyeden alıntı

hocam siz o zaman birkaç aya tırlarla parfüm mü dağıtacaksınız her ya bedavadan?şişe vs derken masrafını kurtaracak mı.(negatif anlamayın lütfen mesajı)

Hocam sistem hep kazanıyor her kişiden vergi düşülürse 6,7 tl 1000 kişi olsa şirketn heray kazancı 6700 tl yapar yani kayıp yok ama döngüyü anlatmıyorum tabiki

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Her ay parfüm veriyoruz hocam.Adresinize gönderiliyor.kılıf falanda yok. parfumu 1 kişiye sattınız ömür boyu 90 tl alırsınız her ay başkasına satmanıza gerek yok. 10 kişiye satarsınız ömür boyu 900 tl alırsınız aylık hemde her ay parfum gelir. yani benim ürünümü pazarla diyorum.Bukadar basit.Hala Söylediklerinizin arkasındamısınız ? Eğer bu dediklerime ramen zincir diyorsanız. Diyebilcem tek şey zihniyetinizi değiştirin. :) önce bana her ay nasıl verebildiğimi açıklayabilirmisiniz.? sistemin mukemmelliği burda zaten :) Yani her ay ürüne para ödemeden nasıl size kazandırıyorum.? bana bunları açıklayın hocam önce saadet zincirleri pramide sistemdir benimki affilaite . yasal zincirle alakası yok.Bugün birçok firma yapıyor fakat bendeki fark aylık size ürün vermem parasız ve ürün satmadan aynı parayı kazandırmamdır.bunu yapabilen bir firma gösterin herkesin huzurunda söylüyorum.Buraı terkeder uğramam...2000 Tl kazandıramayan değil 15 günde 671 tl aldım çünkü ürünü 10 tl ye sattım :) 100 tl ürün şu an aynı sayıda 15 günde kazanç 6710 Tl olacak türkçeniz sorunlu okuma yazmanz yoksa tekrar okuyun şimdi cevap bekliyorum

Yine aynı düşünüyorum. Sadece kelime oyunu var.
1- 100 TL'ye parfüm alıyorum.
2- Sonra siz bana 90 TL geri veriyorsunuz. Yani bana 10 TL'ye parfüm satmış oluyorsunuz.
3- Ama ben 10 TL'ye parfüm almış gibi değil bana havadan 90 TL verilmiş gibi hissediyorum. Binevi oyun.
4- Ve bu oyunu da bana istediğim kişilere yapabilme özgürlüğü veriyorsunuz.
5- Benim sattığım insanlarda benim gibi düşündüğünden bu böyle devam ediyor.
Doping Creative

kişi bu mesajı beğendi.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
parfüm ne parfümü?
Üretici kim?
marka ne?
Parfüm kadın mı erkek mi
Marka tescili varmı Taklit edilmemesi için ne yapıldı patenti alındı mı?
argesı ne durumda?
Caddelerde 3 tl ye satılan dolum parfüm mü ?

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Yine aynı düşünüyorum. Sadece kelime oyunu var.
1- 100 TL'ye parfüm alıyorum.
2- Sonra siz bana 90 TL geri veriyorsunuz. Yani bana 10 TL'ye parfüm satmış oluyorsunuz.
3- Ama ben 10 TL'ye parfüm almış gibi değil bana havadan 90 TL verilmiş gibi hissediyorum. Binevi oyun.
4- Ve bu oyunu da bana istediğim kişilere yapabilme özgürlüğü veriyorsunuz.
5- Benim sattığım insanlarda benim gibi düşündüğünden bu böyle devam ediyor.

Hocam 100 tlye parfüm aldınız orn 3 kişiye parfumu sattınız . 100 er tlye siteye üye oldu satın aldı. Artık omur boyu 270 tl sattığınız gün hangisiyse ogun o para size yatar. Sayı arttırabilirsiniz. Artı aldığınız tarihte her ay parfüm elinize ulaşır. Qma zincir gibi değil sattığınız kişinin satmasının size faydası yok zincir değil bu onerin urunumu diyorum kar vereyim diyorum. Ama hep diyorum. Bizzat maliye arandı sistemi altyapı ve detayı anlatıldı o bahsedilen firmalardan farklı olduğu onlar tarafındanda onaylandı

Ek Olarak:

ermaneray adlı üyeden alıntı

parfüm ne parfümü?
Üretici kim?
marka ne?
Parfüm kadın mı erkek mi
Marka tescili varmı Taklit edilmemesi için ne yapıldı patenti alındı mı?
argesı ne durumda?
Caddelerde 3 tl ye satılan dolum parfüm mü ?

Hocam marka ismini şuan karar vermedim ortak olacak kişi ile karar vercem parfumler 3 gün kalıcı isim vermicem bi parfüm markasının alt bayisi olup matirkamız basılcak . Sağlık bakanlığı onayları herşeyi onlar tarafından sağlanıcak zaten. Logosundan ismine kadar tescil edilcek bayan ve erkek olup ilk durum 2 tane olcak sonra daha fazla çeşit dağıtılcak kullanıcalırın yorumlarına gore en iyi kokuları buluncaya kadar. Aslında burda insanlara hem her ay parfüm ihtiyacı hemde aylık milyarlarca para kazanma şansı suncam 7\24 telefon desteği gerip ofisi gorebilceklet kişi sayısı arttıkça en çok hangi ilde uymiz varsa dispiritorluk vercez . Lazım olan parayı bolup yazdım ortak arama sebebim tek başına riske almak istemiyorum. Çok bi riski yok devlete odemeler var sadece. Okadar bu iş. Gelen kişi işr ortak olcak. İşe girmicek. Örnek verdim 5000 parfüm satılınca toplam geliri sistemin 50.000 tl 16 bin civarı devlete vergi olarak gider %40 ı ortağıma vercem ortak olana sistemi anladıysanız. Zaten sağlam giderseurun alanlar nekadar hızlı buyuyeceğini anlayabilirsinşz hızlı buyuyecek bi iş. Ama asla nasıl zarar etmeyip her ay kazanıp urun gonderebildiğimiziizi anlatmıyorum. Aylarca kafa patlattım çunku.

wmaraci
wmaraci

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Valla ne inşallah allah gönlüne göre verir diyeyim
Ama kafa patlattığına değer mi bilmem

Türkiyenin en büyük 3 açık parfüm markasından birisinin sahibi arkadaşım olur
Ve maiyetleri çok iyi bilirim Prosedürüde yarın bi kamyon koku yolla diyeyim yollar parada vermem :-) ama
Parfümü parfüm yapan esanstır
Satacağın Parfüm sana özel olmalı bunun argesi yapılıp patent alınmalı firma üzerine marka tescili markayı korur olmazsa olmazdır Gidip köşedeki açık parfümcüden 3 tl ye aynı kokunun alınması fiyasko olur değil mi ? Ozaman bu iş saadet zinciri olur

Esans neden patentlenir sahtesi yapılmasın diye ileride biri taklit ederse dava açabilirsin ama esans başkasına aitse hak sahibi olamazsınız

şahıs firmasında ortaklık olmaz sirket kurulması lazım ortağın hak sahibi ancak öyle olur diğer türlü dış kapının mandalıdır ortağınız

Parfüm konusu herkesin zevki başkadır kimi çiçek kokusu sever kimisi cikolata kokusu gibi tek parfümle binlerce tl kazanmak imkansız heleki aynısı 3 tl ye alınıyorsa bu kokunun
Artı atıyorum 5 tl ye aldığın ürünü 100 tl ye satamazsın Tek şikayet bile başını derde sokabilir

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Valla ne inşallah allah gönlüne göre verir diyeyim
Ama kafa patlattığına değer mi bilmem

Türkiyenin en büyük 3 açık parfüm markasından birisinin sahibi arkadaşım olur
Ve maiyetleri çok iyi bilirim Prosedürüde yarın bi kamyon koku yolla diyeyim yollar parada vermem :-) ama
Parfümü parfüm yapan esanstır
Satacağın Parfüm sana özel olmalı bunun argesi yapılıp patent alınmalı firma üzerine marka tescili markayı korur olmazsa olmazdır Gidip köşedeki açık parfümcüden 3 tl ye aynı kokunun alınması fiyasko olur değil mi ? Ozaman bu iş saadet zinciri olur

Esans neden patentlenir sahtesi yapılmasın diye ileride biri taklit ederse dava açabilirsin ama esans başkasına aitse hak sahibi olamazsınız

şahıs firmasında ortaklık olmaz sirket kurulması lazım ortağın hak sahibi ancak öyle olur diğer türlü dış kapının mandalıdır ortağınız

Parfüm konusu herkesin zevki başkadır kimi çiçek kokusu sever kimisi cikolata kokusu gibi tek parfümle binlerce tl kazanmak imkansız heleki aynısı 3 tl ye alınıyorsa bu kokunun
Artı atıyorum 5 tl ye aldığın ürünü 100 tl ye satamazsın Tek şikayet bile başını derde sokabilir

Hocam parfum deiğiniz gibi ucuza gelmekte. Burda iş parfum değil aylık para kazanmak hemde uğraş vermeden.Bunu açıkca belirtiyorum.Evet bir kılıf aynen bu şekilde ben bizzat maliyeyi arayarak yaklaşık 1 saat işi anlattım. sorun olmuyacağı kesin şekilde söylendi sebebi şu. 1. sistemin affilite olarak dönmesş yani ortak kazanç zincir şeklinde gitmemesi.2. 3 liralık birşeyi 100 tl ye satıyor olabilirim. fakat bu para bana gelmiyor bu parayı ortak kazançtaki kişiye 90 tl sini geri verdiğim için. devlet benim 10 tl kazandığımı görür bunun üzerinden vergilendirir.Burdada bir problem yok.ama siz 100 tl ye yaşadığınız sürece parfum alıyorsunuz yani taksit taksit gibi düşün siz ozaman 2 senen sonunda 4 tl ye almış oluyorsunuz parfumuz.işte işte anlatmadığım döngü sistemi var bu çözülemez birşey.Sistemi tek maliyeye anlattım problem olmadığı bizzat söylendi.Ve ben bunu kılıf kullanıcamıda söyledim bana denen şu pramid sistem olsa denildi şikayet alsanız başınız yanar içeri girmeye kadar yolu var dedi. büyük cezaları varmış. fakat sistem pramid değil. zincirde değil. seni senin sattığın kişi ilgilendiriyor.siz bi cüzdanı 30 alıp 100 e satmanız gibi bu yasal değilmi yasal tabiki. örn : komagene ciğ köfte bayiliğini alıp millete satmak gibi ama ben şunu idda ediyorum.parfumum 10 kişiye sat ömür boyu asgari maaş al diyorum.sistem bu. getirdiğini kişide bu işi yapabilir ama asla sii ilgilendirmez yararı yok diyorum.burda zincir olmuyor işte.ben bu işi bi çok yerde anlattım. ve şu an işte yeminli mali muşavir bir kişide mevcut.bu kişiylede konuşuldu. ben kime anlatsam adamlar girelim diyor. bakın diğer işlerde isim vermicem biliyorsunuz hepsini insanları bitirmeye yönelik neden örnek sizden 2500 alıp sattığınız kişiden 144 tl alırsınız diyelim bende 2500 verdiğiniz üzere 2250 alırsınız. bu işte beni cazip kılıyor.İŞTE saten insanların aklına şu takılıyor diyorki herkes:

Kardeşim 100 tl ye ürünü alıyorum 3 kişiyede satıyorum nasıl her ay bu parayı verebiliyorsun.hadi veriyorsun nasıl her ay ürünü herkese tekrar gönderiyorsun.

İşte bulduğum sistem bu zaten. idda eddiğim şey burda bu bir ilk hocam.
İnsanlar okuyunca saadet diyor o diyor bu diyor bana şunu diyenler var hocam megaysa boşver deyip işi dinledikten sonra hemen almak isteyen çok kişi var.Farklı çünkü.

Buradada gördüğünüz üzere çok kişi madem çok kazandırcak neden 2000 Tl yi verip siz girmiyorsunuz buna cevabımıda tekrarlayayım:

mesele 2000 Tl değil yarın gider veririm. mesele yasal yükümlülük aylık ödenecek mmiktarlar her ay ben kendimii riske atmıyorum.şu anlamda. muhasebe parası telefon kira ıvır zıvır. bağkur primi. diye gidiyor. sağlam biri varsa gelir derki proje sağlam der ki geleceğini ve artışı konudan okunarak anlaşılıyor. ben der sana destek çıkıyorum giderlere. ortak olcam sana der ben bunun peşindeyim kısacası. bir 2000 tl değil mesele yani :) Ama tekrar söylüyorum sistemde toplam üye 1000 kişiyi görünce harika gelir elde ediliyor.ki 2 ayda yakalanabilir bu kişilerin çalışmasına ürünü pazarlamasına bağlı. ama bu ay 1000 kişi varsa gelecek ay 10 a katlanacağı da ortada :) yani her artarak gidiyor. sadece başta sıkıntılı. ama burdan abartı bulcaksın hocam 20.000 üye 1 senede yakalanması hiç sor değil. kolay bile olabilir gelir 200.000 tl . HA BANA DERSEKİ 1 KİŞİ SİSTEMİ SAT ALGORİTMA VE MANTIĞI. BİR FİYAT BELİRLEYİPTE SATABİLİRİMDE.ÜRÜN PARFUM OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL ÖMÜR BOYU YASAL OLACAK OLMASI ÖNEMLİ UZUN YAZDIM HOCAM KONU SON BULSUN GÖRENLERDE BİLGİLENSİN DİYE.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)

Doping Creative adlı üyeden alıntı

Hocam 100 tlye parfüm aldınız orn 3 kişiye parfumu sattınız . 100 er tlye siteye üye oldu satın aldı. Artık omur boyu 270 tl sattığınız gün hangisiyse ogun o para size yatar. Sayı arttırabilirsiniz. Artı aldığınız tarihte her ay parfüm elinize ulaşır. Qma zincir gibi değil sattığınız kişinin satmasının size faydası yok zincir değil bu onerin urunumu diyorum kar vereyim diyorum. Ama hep diyorum. Bizzat maliye arandı sistemi altyapı ve detayı anlatıldı o bahsedilen firmalardan farklı olduğu onlar tarafındanda onaylandı

Hocam hani ben sahtekarlık falan demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın o konuda.
Ben üye olunca her ay üyeliğimi yeniliyorsam, satın aldığım sürece üyeliğim ve gelirim devam ediyorsa o zaman zincir olayından farklı oluyor. Komisyon sistemine dönüyor. Yalnız sen bunu baştan yazsaydın kafa hiç karışmazdı boşuna :)
Hocam sen o kadar yazdın nasıl olsa, en iyisi tam anlamıyla ayrıntılarıyla yaz şu olayı millet anlasın. Tüm yorumları okumayan anlayamaz şuan olayı. Ne olduğunu tam bilmediği bir içinde telefonla arama zahmetine girmez.

• Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad P** Ç**
  • Mesajlar 269
  • Beğeniler 36 / 40
  • Ticaret 7, (%100)

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Hocam hani ben sahtekarlık falan demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın o konuda.
Ben üye olunca her ay üyeliğimi yeniliyorsam, satın aldığım sürece üyeliğim ve gelirim devam ediyorsa o zaman zincir olayından farklı oluyor. Komisyon sistemine dönüyor. Yalnız sen bunu baştan yazsaydın kafa hiç karışmazdı boşuna :)
Hocam sen o kadar yazdın nasıl olsa, en iyisi tam anlamıyla ayrıntılarıyla yaz şu olayı millet anlasın. Tüm yorumları okumayan anlayamaz şuan olayı. Ne olduğunu tam bilmediği bir içinde telefonla arama zahmetine girmez.

hocam her ay üyelik yenileme yok 1 kere üye olunur bir kere ücret ödenir başka yok olayı farklı kılan insanlara cazip gelen bu.Ama forum yönetimi tarafından geyik bölümüne alınmış bir konunun devamı gelmez hocam . sahtekarlık yok düşünedebilirsiniz ortak olcak kişi ile yüzyze görüşülür neredeyse gelinir zaten. Ama forum yönetimi konuyu geyiğe taşımış ben forumda bile ciddiyetten şüpe duyuyorum :) normalde haklısınız tek konuda anlatabilinirdide gelecek kişi sisteme değil kazanacağı paraya bakmalı işe girmicek sonuçta diye düşündüm işe ortak olacak ama konu uzadı biraz. bende insanlara mecburen cevap verdim detaylı. konu kapandı burada. demekki tanıdığımız kişilere para gözüyle bakılıp ortak edecez son kararım bu benim buraya yazmam internetle alakası olan girişimciliği alan kafama uyacak biriyle yola çıkmaktı ama son kararım etrafımda yatırım yapacak insanlara yönelmek konuyu GEYİĞE ALAN FORUM YÖNETİMİ KONUYUDA KİTLEYEBİLİR ARTIK.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al