nettebilgi adlı üyeden alıntı

anlamadığım konu ziyaretçi sayısıyla link kısatltma servisinin saydığı sayının ne alakası var? benim siteme gelen ziyaretçilerin çoğu link yok, link kırık gibi yorum atıyor yani reklamı geç e tıklamayı beceremiyolar ziyaretçi sayısıyla kısaltılmış linke tıklama sayısı yarı yarıya far ediyor bazen %40. BU sorunu aşabilsem kazancım iki kat artacak ama :D Yardımlarınızı bekliyorum :)

Bir çok kişi evet karşılarına çıkan link kısaltma servisinin reklam sayfasında "Reklamı Geç" butonuna tıklamayı bilmediği için sayım ve kazançta etkilenmekte. Fakat üst kısımda yazdığımız aynı ziyaretçi gönderimi ile link kısaltma servislerinin yaptıkları sayımın orantısı ile ilgili.

Ek Olarak:

mhmtyc adlı üyeden alıntı

ben link.tl kullanmadım hiç de bc.vc kullanıyorum 1-2 linkin tıklanma ve verdiği kazancı ekliyeyim

7985 $11.31913
4719 $7.54831
4575 $7.73489

bu 3 ayrı linkin toplam tıklanmalarına verdiği kazanç sayımları doğru ise çünkü kontrol etmedim hiç

Tr cpm 2.50 dolar yazıyor ama ben onu daha göremedim full tr olmasına rağmen :)

1537 tıklanma kazanç 2,37 dolar
1854 tıklanma kazanç 3.00 dolar

yani 1k 1,50-1,60 arası değişiyor 2,50 dolar değil. ama şuda varki herhangi bir sıkıntı vs yaratmıyorlar supportta vs hemen sorunları hallediyorlar ve yardımcı oluyorlar. ödemeleri deseniz günü gününe yatmakta ki uzun süredir kullanıyorum pek sıkıntı yaşadığım söylenemez.

Şimdi sizin sisteminize gelirsek sanırım bir ara üye oldum ama hatırlamıyorum olmamışta olabilir ama kullanmadım fazla onu söyleyebilirim sadece bu tür siteleri test ediyordum ve sonra uğraşmamıştım aradan zaman geçince bc.vc yide kullanmamıştım üyeliğim vardı sadece sonra bc.vc den devam ettim çünkü kendini gerçek anlamda kanıtlamıştır herkese diye düşünüyorum çünkü ödememi almadım vs diye hiç yazı görmedim sizde eğer gerçekten 1k ya 5 tl veriyor iseniz ve ödemeler şu gün deyip yatırıyorsanız sizin sistemide kullanmaya başlayabilirim ama kesin de demiyim artık o kadar uğraşmıyorum bu aralar pek baktığım söylenemez sizi kullanan bir kullanıcıda şu link şu kadar tıklandı ve bu kadar kazandırdı gibi eklerse insanlar 2 şirketi karşılaştırabilir bu arada bende tabi ki :)

Burada amaç insanlara Link.TL'nin reklamını yapmaktan ziyade Karşılaştırmalar sonucunda ne durumdayız? ve Kazançları en yüksek olarak vermek için ne yapmalıyız? sorularının cevaplarını görmek.

Ödemler bizde haftalık olarak yapılmaktadır.

Sayımlarımızda oynama vs. yoktur ve tekil sayım yapılmaktadır. Kazançta 1K için bugüne özel 10.00 TL şeklindeydi. Fakat gece yarısı itibari ile tekrar düşürülecek. Saat 12'den sonra 6.00 TL olacak! 1K Türkiye ziyaretçisinde net olarak 6.00 TL kazanmış olacaksınız.