lostyazilim
tr.link

Link kısaltma sitelerinden para kazananlar buraya! (Karşılaştırma Konusu!)

17 Mesajlar 5.602 Okunma
acebozum
tr.link

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1463
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Link.TL An itibariyle: Toplam: 1886 gösterimden, 11.43123 TL kazanılmıştır.
Mart Ayı Ort. Kazanç: 4.76 TL (Ort Cpm)

Bc.vc An itibariyle: Bugün: 1013 Gösterimler, $1.16111 kazanılan
Toplam: 160,727 Gösterimler, $191.75426 kazanılan
Mart Ayı Ort. CPM: $1.13

Tr5.in an itibariyle: Toplam: 8995 gösterim, 32.27972TL kazanıldı
Mart Ayı ort cpm: Ortalama kazanç: 1.87TL

Ama: Bc.vc ile 3 aydır çalışıyorum ve toplamda $201.57 kazancım var ve hepsini tam gününde aldım hiçbir sorun yaşamadan.
Link.tl ile 20 Mart 2015'ten beri çalışıyorum ve ilk ödememi kısmet olursa bu pazartesi alacağım.
Tr5.in ile 15 Şubat 2015'ten beri çalışıyorum. Daha ödeme alamadım. geçmiş olan ödeme döneminde alt limiti aşmama rağmen haftasonuna denk geldiği gerekçesiyle ödemem yapılmadı. Ama açtığım tickete hemen cevap verdiler ve özür dileyip ödememi en kısa sürede yapacaklarını söylediler. Daha ödeme almadım. 1 Nisan'da ödeme almayı ümit ediyorum.

elektronikssl
webimgo

ReklamTL ReklamTL Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek İnternet Reklamcılığı & E-Ticaret
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

bulgay adlı üyeden alıntı

Link.TL An itibariyle: Toplam: 1886 gösterimden, 11.43123 TL kazanılmıştır.
Mart Ayı Ort. Kazanç: 4.76 TL (Ort Cpm)

Bc.vc An itibariyle: Bugün: 1013 Gösterimler, $1.16111 kazanılan
Toplam: 160,727 Gösterimler, $191.75426 kazanılan
Mart Ayı Ort. CPM: $1.13

Tr5.in an itibariyle: Toplam: 8995 gösterim, 32.27972TL kazanıldı
Mart Ayı ort cpm: Ortalama kazanç: 1.87TL

Ama: Bc.vc ile 3 aydır çalışıyorum ve toplamda $201.57 kazancım var ve hepsini tam gününde aldım hiçbir sorun yaşamadan.
Link.tl ile 20 Mart 2015'ten beri çalışıyorum ve ilk ödememi kısmet olursa bu pazartesi alacağım.
Tr5.in ile 15 Şubat 2015'ten beri çalışıyorum. Daha ödeme alamadım. geçmiş olan ödeme döneminde alt limiti aşmama rağmen haftasonuna denk geldiği gerekçesiyle ödemem yapılmadı. Ama açtığım tickete hemen cevap verdiler ve özür dileyip ödememi en kısa sürede yapacaklarını söylediler. Daha ödeme almadım. 1 Nisan'da ödeme almayı ümit ediyorum.

Dün 24 saat süreyle Türkiye CPM ücretimiz 10.00 TL'ydi normalde 6.00 TL şu an. Her halukarda çok daha fazlasını kazandırmaktadır.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1463
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)

ReklamTL adlı üyeden alıntı

Dün 24 saat süreyle Türkiye CPM ücretimiz 10.00 TL'ydi normalde 6.00 TL şu an. Her halukarda çok daha fazlasını kazandırmaktadır.

Aynen öyle hocam. Bu rakama dün geceki yükseliş çok katkı sağladı. Bu uygulama çok güzel.

• Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

bulgay adlı üyeden alıntı

Aynen öyle hocam. Bu rakama dün geceki yükseliş çok katkı sağladı. Bu uygulama çok güzel.

Belli aralıklarla bunu tekrarlayacağız. Dün ilk kez yaptık. Ara sıra yüksek bir orana çıkaracağız 24 saat süreyle.
bulgay

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

ISOgogo ISOgogo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Link.tl Android telefonumdan bir linke tıkladığımda link.tl/andorid/fly diye bir yer açılıyor ve direk google play store'deki reklama yönlendiriyor hiç bir şekilde kısaltılmış siteye ulaşılamıyor. Sorun nedir acaba?

Metallicali Metallicali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 242 / 183
  • Ticaret 2, (%100)

ISOgogo adlı üyeden alıntı

Link.tl Android telefonumdan bir linke tıkladığımda link.tl/andorid/fly diye bir yer açılıyor ve direk google play store'deki reklama yönlendiriyor hiç bir şekilde kısaltılmış siteye ulaşılamıyor. Sorun nedir acaba?

Aynı sorunu bende yaşadım. Sırf bu yüzden mobildeyken link.tl yönlendirmesini kapattım :( asıl siteye yönlenemeyen kullanıcı çileden çıkıyor

• Üyelik 23.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 14 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

ISOgogo adlı üyeden alıntı

Metallicali adlı üyeden alıntı

Aynı sorunu bende yaşadım. Sırf bu yüzden mobildeyken link.tl yönlendirmesini kapattım :( asıl siteye yönlenemeyen kullanıcı çileden çıkıyor

Çalıştığımız firmaların uyguladığı bir reklam modeli. Şimdilik göz yumma sebebimizde Link.TL'nin reklam sayfasının mobil sürüm desteklemiyor olması. Mobil tarafta trafiğinde düşük olması sebebiyle şimdilik göz yumuyorduk.

Fakat sorun ile en kısa sürede ilgilenip mobil cihazların yönlendirilmesini düzelteceğiz.

Ek Olarak:

Metallicali adlı üyeden alıntı

Mobili düzelttik. Artık rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al